Lukáš Matějka z technologického spin-offu Zoe.ai vystoupí na největší e-commerce konferenci v Česku

Praha, 15. května 2024 – Lukáš Matějka, zakladatel technologického spin-offu Zoe.ai a expert na využití dat o chování uživatelů v online prostředí a jejich interpretaci pomocí AI, se připojí k řečníkům na konferenci Global Ecommerce Congress (GECOM), která se koná v Martinickém paláci na Pražském hradě dne 28. května 2024.

V současném dynamicky se měnícím světě e-commerce lze považovat plně personalizované doporučování produktů na základě umělé inteligence prakticky za nutnost. Lukáš Matějka se bude mimo jiné věnovat tomu, jak stále se zvyšující očekávání zákazníků řeší největší hráči na českém trhu, a jaký dopad má personalizace na změnu trendů v nákupním chování. Představí navíc také reálnou case study rekomendačního nástroje Zoe.ai, která ilustruje stále se zvyšující význam hyper-personalizace v nákupním procesu.

Konference GECOM představuje širokou škálu témat v oblasti e-commerce, zahrnující customer experience, personalizaci e-shopů, logistiku, marketplace a mnoho dalšího. Účastníci se mohou těšit na tři hlavní panely, které se budou věnovat budoucnosti e-commerce v Evropě, dodržování předpisů a férové hospodářské soutěži a současným trendům a příležitostem v e-commerce a jeho regulaci. V rámci konference bude také možný networking a setkání s řečníky.