HTC spouští letní akci – ušetřit lze na HTC VIVE Pro 2 i VIVE XR Elite

Skvělá příležitost získat prémiové XR zařízení a smartphone HTC U23 pro za zvýhodněnou cenu! Nabídka platí i na výkonné headsety HTC VIVE Pro 2.

Praha 24. května 2024 – Společnost HTC dnes představila letní slevy na prémiové headsety HTC VIVE Pro 2 a VIVE XR Elite. Na své si tak přijdou jak nároční hráči i fanoušci moderních technologií. Za zvýhodněnou cenu totiž získají nejen špičkový PCVR headset HTC VIVE Pro 2, ale také aktuální vlajkový model výrobce HTC VIVE XR Elite. Právě ten přitom kromě nezávislého provozu a kompatibility s PC VR nabídne i modulární design, díky kterému se snadno změní v lehoučké VR brýle pro sledování obsahu a prostřednictvím RGB kamery s vysokým rozlišením nabídne i smíšenou realitu.

Slevy se nevyhnou dokonce ani příslušenství a software. Skuteční fanoušci virtuální reality tak mohou využít zvýhodnění pro nákup VIVE Ultimate Trackerů, doplnit svou sestavu o základnové stanice Base Station 2.0. K Trackerům a VIVE XR Elite navíc výrobce nabídne jako bonus i první hry v hodnotě překračující 100 €.

Dostupnost akce

Slevy jsou dostupné do 30. června 2024 na oficiálních webových stránkách VIVE.com a u vybraných partnerů jako je Alza.cz.

Bonus v podobě her Dance Dash a Rezzil Player, nebo Hubris, Primal Hunt a The Break-In, Unplugged VR a Sushi Ben pak na fanoušky čeká výhradně na oficiálních stránkách

Sleva na všestranný VIVE XR Elite

Kompaktní a konvertibilní XR headset VIVE XR Elite je k dispozici s velmi příjemnou slevou 7 500 Kč za pouhých 27 490 Kč. Všestranný headset lze použit jako samostatné zařízení i v rámci špičkových PCVR aplikací. Díky plnobarevné RGB kameře navíc zpřístupní jak virtuální realitu, tak smíšenou realitu. Modulární design přitom umožňuje snadný přechod mezi režimy plnohodnotného nezávislého headsetu a lehoučkých VR brýlí. Stačí jednoduše odebrat týlní baterii a připojit brýlové nožky se spánkovými opěrami. Vysoké 4K rozlišení a spolehlivá technologie sledování rukou přitom zajistí skvělý obraz a zážitky za všech okolností.

Zákazníci, kteří si zakoupí VIVE XR Elite přes VIVE.com navíc zdarma obdrží pět populárních VR titulů z platformy VIVEPORT. Hubris, Primal Hunt, The Break-In, Unplugged VR a Sushi Ben se tak stanou dalším bonusem a reálnou úsporou překračující 2 500 Kč.

Sada VIVE Ultimate Tracker 3+1 Starter Kit zajistí bezproblémový full body tracking

Na VIVE.com připravilo HTC také zvýhodněný balíček se špičkovým příslušenstvím. VIVE XR Elite tak skuteční VR nadšenci snadno povýší spolehlivou technologií pro Full Body tracking či sledování reálných rekvizit ve virtuálním prostoru. Headset doplněný o VIVE Ultimate Tracker 3+1 Starter Kit totiž v rámci akce společnost nabízí s 400€ zvýhodněním za 1 738 €.

V oficiálním online obchodě zákazníci navíc obdrží zdarma i DanceDash TrackStraps pro uchycení trackerů na tělo a další dva tituly na VIVEPORTu – Rezzil Player a DanceDash. Nezískají tedy 5, ale rovnou 7 aplikací a Ihned po vybalení produktů se tak snadno ponoří do taneční zábavy, nebo do nácviku fotbalových fines.

Slevy na VIVE Pro 2 pro ty nejnáročnější

Radovat se mohou i ti nejnáročnější hráči. Na ně totiž čeká sleva 10 000 Kč. VIVE Pro 2 Full Kit, totiž nyní získají za 24 990 Kč. Tento balíček obsahuje 1x HMD, 2x ovladače a 2x základnové stanice. Za skvělou cenu tak lze získat špičkovou sestavu virtuální reality s nekompromisním pohodlím i zobrazovacími schopnostmi a trackingem. HTC VIVE Pro 2 totiž nabídne to nejlepší co lze na poli PCVR získat – 120 Hz obnovovací frekvence, 120° zorný úhel a 5K rozlišení. To vše s nepřekonatelným Steam VR sledováním pohybu a komfortní oceňovanou konstrukcí, která inspiruje i ostatní výrobce. Sympatickým detailem je i podpora pro bezdrátový HTC VIVE Wireless Adaptor.

A výrobce nezapomněl ani na zkušené VR harcovníky. Ti mohou svou stávající sestavu vylepšit pomocí samostatného headsetu VIVE Pro 2 HMD. I ten se dočkal akční slevy, a tak jej lze získat již za 14 990 Kč.

Se zvýhodněnými Base Station 2.0 lze vylepšit jakoukoli Steam VR sestavu

Skvělou zprávou pro PCVR uživatele jsou i slevy na základnové stanice Steam VR HTC Base Station 2.0, jejichž cena v rámci akce klesla na 4 490 Kč. Mají tak skvělou příležitost pro rozšíření herní plochy až na 10 x 10 m, nebo zlepšení pokrytí té stávající. Pravděpodobnost, že dojde k výpadku přesného sledování pohybu v důsledku zakrytí ovladačů se tak limitně přiblíží nule.

Základnové stanice ocení nejen uživatelé headsetů tchajwanského výrobce. Vhod přijdou i těm, kteří se rozhodli pro sestavu s headsetem Valve Index, nebo jinými Steam VR kompatibilními headset. I ty mohou spolehlivost sledování posunout na novou úroveň.

O HTC VIVE

HTC VIVE je přední platforma a ekosystém virtuální reality (VR), který poskytuje autentické VR zážitky pro firmy i spotřebitele. Ekosystém VIVE je postaven na prémiovém VR hardwaru, softwaru a obsahu. Společnost VIVE zahrnuje nejlepší XR hardware, platformu a obchod s aplikacemi VIVEPORT, VIVE Enterprise Solutions pro firemní zákazníky, VIVE X, akcelerátor VR podnikání s kapitálem 100 milionů USD, a VIVE ARTS pro kulturní iniciativy. Pro více informací navštivte www.vive.com.