Marketing a PR pro divizi ProAV&Broadcast u Panasonic Connect ve střední Evropě nově vede Branislav Šimkanin

Pozici přebírá po Haně Grůzové, která si v regionu střední a východní Evropy ponechává vedení marketingu a PR pro divizi Visual.

Praha 28. května 2024 – Novým marketingovým a PR manažerem divize ProAV&Broadcast společnosti Panasonic Connect pro region střední a východní Evropy se stal Branislav Šimkanin, dosavadní Sales Manager produktů ProAV v tomto regionu. Pozici přebírá od Hany Grůzové, která si ponechává vedení marketingu a PR u divize Visual. Branislav Šimkanin zároveň zůstává i na pozici Sales Managera a bude nadále úzce kooperovat s Hanou Grůzovou na podpůrných aktivitách pro obě divize v zemích střední a východní Evropy.
„Věříme, že propojení obchodu s marketingem a PR povede k zajímavějším příležitostem, jak prezentovat produkty Panasonic Connect z oblasti profesionální AV techniky a broadcastingu. Branislav Šimkanin je v přímém kontaktu s našimi klienty a dokáže zprostředkovat zajímavé případové studie v tomto slibně se rozvíjejícím segmentu,“ říká Petr Likeš, country manager společnosti Panasonic Connect pro střední a východní Evropu. Nové pozice se Branislav Šimkanin ujal od dubna 2024.
Branislav Šimkanin působí ve společnosti Panasonic Connect 26 let, od roku 2005 je obchodním manažerem pro profesionální audiovizuální techniku a vysílací technologie. Zajišťoval například zakázky na moderní odbavovací systémy pro velké komerční televize v České republice a na Slovensku nebo vybavení univerzitních učeben profesionálními kamerami.
O skupině Panasonic
Společnost Panasonic Group, která byla založena v roce 1918 a dnes je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení pro nejrůznější aplikace v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu, průmyslu, komunikací a energetiky, přešla 1. dubna 2022 na systém provozních společností, kdy Panasonic Holdings Corporation slouží jako holdingová společnost a pod její hlavičku spadá osm společností. Skupina vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 8 378,9 miliardy jenů (cca 59,4 miliardy eur) za rok končící 31. března 2023. Chcete-li se dozvědět více o skupině Panasonic, navštivte: https://holdings.panasonic/global/
O společnosti Panasonic Connect Europe
Společnost Panasonic Connect Europe zahájila činnost 1. října 2021 a vytvořila novou agilní organizaci zaměřenou na B2B.Společnost s více než 400 zaměstnanci pod vedením generálního ředitele Hiroyuki Nishiuma si klade za cíl přispívat k úspěchu svých zákazníků inovativními produkty a integrovanými systémy a službami – to vše s cílem naplnit svou vizi měnit práci, rozvíjet společnost a propojit se s budoucností.
Panasonic Connect Europe má sídlo ve Wiesbadenu a skládá se z následujících obchodních divizí:
• Divize Mobile Solutions Business pomáhá mobilním pracovníkům zvyšovat produktivitu díky řadě odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů a handheldů.
• Divize Media Entertainment Business zahrnuje vizuální systémy (Visual System Solutions), která nabízí řadu spolehlivých projektorů s vysokým jasem a kvalitních displejů; a vysílací a profesionální audiovizuální techniku (Broadcast & ProAV), která nabízí inteligentní řešení pro živou produkci z komplexního portfolia zahrnujícího PTZ a systémové kamery, videokamery, IT/IP platformu Kairos, přepínače a robotická řešení, která jsou široce využívána pro živé snímání událostí a sportu a televizní a xR studia.
• Business and Industry Solutions poskytuje technologická řešení na míru zaměřená na maloobchod, logistiku a průmyslovou výrobu s využitím svého jedinečného přístupu Gemba Process Innovation. Jejím cílem je zvyšovat provozní efektivitu a zlepšovat zkušenosti zákazníků a pomáhat podnikům dosahovat co nejlepších výsledků každý den.
• Panasonic Factory Solutions Europe pomáhá realizovat inteligentní továrny díky široké škále automatizovaných řešení, včetně řešení pro výrobu elektroniky, robotických a svařovacích systémů a inženýrství softwarových řešení.
Pro více informací navštivte: https://eu.connect.panasonic.com
Navštivte stránku Panasonic Connect Europe na LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/panasonic-connect-europe/