Raiffeisenbank uvádí novou verzi internetového bankovnictví s pokročilou správou disponentů

Praha 30. května 2024 – Raiffeisenbank oznámila spuštění nové verze internetového bankovnictví, která přináší řadu nových funkcí zaměřených na správu disponentů. Klienti nyní mohou pohodlně spravovat práva disponentů přímo v internetovém bankovnictví, což zahrnuje přidávání nových disponentů, úpravu jejich pravomocí a možnost jejich odebrání. Nejnověji včetně správy společných podpisových práv.

Součástí aktualizace je také okamžité nastavení práv pro nově přidané disponenty a zároveň snadná certifikace všech změn, o kterých je podepisující okamžitě informován
e-mailem a textovou zprávou.

„Delší dobu jsme dostávali zpětnou vazbu od bankéřů a klientů, kteří volali po možnosti spravovat dispoziční práva bez nutnosti návštěvy pobočky. Proto jsme ve spolupráci s našimi klienty a bankéři vyvinuli novou funkcionalitu – Správa disponentů v internetovém bankovnictví. Dle prvních reakcí z provozu je zpětná vazba velmi pozitivní,“ komentuje změny Radek Čížek, Digital Channel Expert v Raiffeisenbank.

Novinka se týká klientů segmentu osobního bankovnictví včetně privátního a podnikatelů a malých firem. Více informací naleznete zde.

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.
Raiffeisenbnak působí na českém bankovním trhu od roku 1993 a patří mezi největší banky na tuzemském trhu. Je českou bankou s rakouským vlastníkem. Sídlo banky je v České republice, řídí se pravidly podnikání nastavenými Českou národní bankou a je jednou z pěti tzv. „systémově významných bank”, na které jsou Českou národní bankou kladeny nejvyšší požadavky na finanční sílu a stabilitu. Podnikání české Raiffeisenbank se odehrává v České republice, případně v EU.