Značka SsangYong se po 5,5 letech úspěšné spolupráce na českém a slovenském trhu loučí s marketingovou agenturou VONDRÁK&HEISIG.

Praha, 30. 5. 2024 – AW Distribution, importér značky SsangYong pro český a slovenský trh, informuje o ukončení spolupráce s marketingovou agenturou VONDRÁK&HEISIG ke dni 31. 5. 2024.

Česká marketingová agentura VONDRÁK&HEISIG, která od počátku roku 2019 exkluzivně zastupovala značku SsangYong na českém a slovenském trhu v oblasti marketingu a PR, se stala nedílnou součástí úspěšného návratu a rychlého růstu této jihokorejské značky na našem trhu. 

Během dlouholeté spolupráce agentura VONDRÁK&HEISIG pomohla vybudovat široké povědomí a pozitivní image značky SsangYong. Zejména efektivní marketingové kampaně a intenzivní spolupráce s novináři pomohly na zákazníky přenést důležité hodnoty této značky. SsangYong se tak i díky jejich práci stal synonymem pro atraktivní poměr ceny a hodnoty a vstoupil do povědomí zákazníků jako SUV specialista z Koreje.

Více než 12 000 registrovaných vozů SsangYong na obou trzích za dobu spolupráce a dosažení cca 1,7% podílu na českém PC+LCV trhu za období 1-4/2024 jsou jasné úspěchy, které toto partnerství přineslo.

“Jsem hrdý na to, co jsme společně během uplynulých pěti a půl let se značkou SsangYong dokázali, a děkuji kolegům z VONDRÁK&HEISIG za jejich exkluzivní a profesionální přístup k naší značce,” říká Petr Škutina, Country Director SsangYong CZ&SK.

“Děkujeme za unikátní příležitost být u uvedení automobilové značky SsangYong na CZ&SK trh,” říká Martin Vondrák, zakladatel agentury VONDRÁK&HEISIG. “Díky patří nejen všem kolegyním a kolegům z naší agentury, ale i českému a slovenskému týmu SsangYong pod vedením Petra Škutiny a všem obchodním partnerům. Značce přejeme do budoucna hodně štěstí.”

Společnost AW Distribution, importér značky SsangYong pro český a slovenský trh, se s ohledem na svůj další plánovaný růst a nové projekty v rámci regionu střední Evropy rozhodla pro nové strategické partnerství v oblasti marketingu.