Společnost Huawei představuje nová sluchátka FreeBuds 6i s pokročilým potlačením hluku

Praha, 4. června 2024 – Společnost Huawei uvádí na český trh nová sluchátka FreeBuds 6i. Tento nejnovější přírůstek do řady bezdrátových sluchátek Huawei přináší výjimečnou kvalitu zvuku, dlouhou výdrž baterie a vylepšené potlačení hluku. Kombinace špičkových funkcí a minimalistického designu z nich dělá velmi výjimečná sluchátka ve své třídě v cenové kategorii do 2 500 Kč.

Bezdrátová sluchátka FreeBuds 6i jsou moderní, výkonná a nekonečně všestranná. Přináší s sebou navíc řadu vylepšených funkcí, jako je například nové inteligentní dynamické aktivní potlačení hluku 3.0, vylepšená kvalita zvuku a dlouhá výdrž baterie. K dispozici jsou v bílé, fialové a černé barvě. Tato barevná paleta inspirovaná nebeskou krajinou umožňuje uživatelům ponořit se do světa hudby se značnou dávkou stylu.

Nejlepší potlačení hluku ve své třídě 

Nová sluchátka FreeBuds 6i navazují na úspěch svých předchůdců a jsou vybavena dosud nejlepší technologií Huawei pro potlačení hluku Intelligent Dynamic ANC 3.0. Tato technologie, která se dnes pyšní již svou třetí generací, představuje vrchol technologie Huawei pro potlačení hluku a v minulosti byla exkluzivně pro řady Pro. Díky ní mohou FreeBuds 6i dosáhnout zcela přesného potlačení hluku. Tato technologie totiž generuje parametry potlačení hluku prostřednictvím sestavení modelu ANC v reálném čase, přičemž algoritmus je speciálně vyškolen a vyladěn pro 34 scénářů. 

Prvotřídní kvalita zvuku

Kromě nového systému Intelligent ANC 3.0 prošly FreeBuds 6i pěti zásadními hardwarovými vylepšeními na úrovni systému, které posilují potlačení hluku. Mezi vylepšení pasivního potlačení hluku (PNC) patří komora pro filtrování hluku a zcela nové náušníky, zatímco mezi vylepšení aktivního potlačení hluku (ANC) patří vylepšený systém 3 mikrofonů, 2,4krát vyšší výpočetní výkon a 11 mm čtyřmagnetový dynamický měnič s vyšší citlivostí. Ten zlepšuje potlačení hluku tím, že generuje zpětné zvukové vlny, které působí proti jakémukoli hluku pronikajícímu do uší. Systém využívající tří mikrofonů s přesnějším sběrem hluku byl v nových FreeBuds 6i  doplněn o další externí mikrofon. Ten zachycuje okolní zvuky s o 50 % lepším odstupem signálu od šumu (SNR) než jeho předchůdce, což výrazně zvyšuje čistotu zvuku a rozšiřuje potlačení hluku v nízkých a středních frekvencích.  

Nerušený poslech v kterémkoliv prostředí

Komora pro filtraci šumu, hlavní prvek pětice významných hardwarových vylepšení, je založena na principu Helmholtzovy rezonance. Zaměřuje se na zvuky o střední a vysoké frekvenci (1 kHz až 3 kHz) a zvláště účinná je v pásmu 2-3 kHz. Tato komora snižuje šum v pozadí, což uživatelé ocení zejména v hlučných prostředích, od kaváren až po kanceláře. Sluchátka navíc doplňují nové nástavce do uší z tekutého silikonu šetrného k pokožce, které přináší stabilnější usazení a zvyšují tak těsnost proti hluku. K dispozici jsou ve třech velikostech se 75 % silnější horní částí a 25 % silnější stěnou nástavců do uší.

V přeplněných a hlučných prostorách vynikají sluchátka FreeBuds 6i zejména tím, že výrazně tlumí zvuky okolí. Například během cestování letadlem pracují pokročilé funkce potlačení šumu sluchátek společně s odfiltrováním nízkofrekvenčního hluku a nabízejí tak během letu skutečně klidný, okolím nerušený zážitek. Dokonce i při cestě metrem vyniknou komplexní funkce potlačení hluku, které díky dynamickému přizpůsobení vytvářejí tišší a příjemnější cestu.

Funkce pro maximální pohodlí 

FreeBuds 6i uživatelům nabízí kvalitní poslech, který může trvat desítky hodin. Klíčovou vlastností těchto sluchátek je totiž výdrž baterie, která s nabíjecím pouzdrem poskytuje až 35 hodin celkového přehrávání a 8 hodin na jedno nabití samotných sluchátek. Rychlé nabíjení za 10 minut navíc nabízí další 4 hodiny přehrávání. 

Sluchátka díky ultramagnetickému basovému měniči také poskytují průrazné basy, které jsou o 50 % silnější až do frekvence 14 Hz, podporované zvukovým kodekem LDAC HD a certifikací Hi-Res Audio Wireless pro křišťálově čistý zvuk. Uživatelé si navíc mohou přizpůsobit svůj poslech díky podporovaným efektům Multi-EQ, které poskytují až 10 pásem snadno nastavitelného ekvalizéru pro jemné doladění hudby podle individuálního vkusu. 

Huawei FreeBuds 6i jsou na českém trhu dostupné od 4. června za cenu 2 499 Kč. Další podrobnosti naleznete na https://consumer.huawei.com/cz/.  

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.