Proběhla největší Konference #HolkyzMarketingu. Víme, jak bude vypadat marketing budoucnosti!

Praha, 7. června 2024 – Ve čtvrtek 6. června proběhla v pořadí již třetí Konference #HolkyzMarketingu tentokrát v největším formátu. Akce v Kongresovém centru Praha se zúčastnilo 700 marketérů a markeťaček z celé České republiky. Jeden den nabitý praktickými přednáškami českých a zahraničních expertů na téma, jak bude vypadat marketing v roce 2030 střídal rozsáhlý kreativní networking. Díky síle komunity největší vzdělávací platformy pro marketér(k)y v ČR #HolkyzMarketingu byla konference vyprodaná. Skvělá a do detailu promyšlená organizace akce umožnila účastníkům se plně soustředit na pestrý program dne a zároveň si užít přátelskou  inspirativní atmosféru, která panovala po celou dobu akce.

Jaké jsou čerstvé dojmy z řad řečníků, účastníků i samotného týmu Konference #HolkyzMarketingu?

„Neuvěřitelné zapálení a zapojení celého organizačního týmu. Jako řečnice jsem měla hospitality treatment na úrovni Taylor Swift,“ říká Erika Ferszt, cenami ověnčená marketérka, která mimo jiné vedla 10 let komunikaci značky RayBan.

„Chci neskutečně poděkovat za fantastickou konferenci. Myslím, že jsem jich absolvovala už docela hodně, ale tahle byla jedinečná. Přednášejícími jednoznačně, ale především tím, jak z každého detailu sršela energie a zapálení. Nedá se to úplně slovy popsat. To se muselo zažít,” podotýká jedna z účastnic Tereza S..

CMO vzdělávací platformy pro marketér(k)y #HolkyzMarketingu Nicole Karráová celou konferenci s nadšením hodnotí: „Opět se nám podařilo to, co umíme nejlépe. Propojení komunity, praktické vzdělání a špičková organizace. Máme radost, že jsme dokázaly připravit opravdu nadupaný line-up. Ale ještě větší radost nám dělá naše inspirativní komunita, se kterou jsme si celou akci skvěle užily.”

Konference #HolkyzMarketingu, 6. června 2024, Kongresové centrum Praha

1 den plný marketingových case studies a trendů

7 hodin networkingu

11 českých i zahraničních expertů

700 marketérů z celé ČR na jednom místě

Více info nejen o řečnících tady.