Nejdůležitější informace o nabídce obsahu SkyShowtime toto léto

SkyShowtime, nejnovější evropská streamovací služba, sděluje nejdůležitější informace o své nabídce obsahu, který bude dostupný letos v létě. Platforma představí nové seriály jako Bargain, Knuckles, Mr Bigstuff nebo Law & Order (23. řada), spolu se seriály na pokračování Helgoland 513 nebo Mayor of Kingstown (3. řada). Mezi filmy zařazené do filmotéky patří tituly Bob Marley: One Love, Protivný sprostý holky, Night Swim nebo Ptáci stěhováci.

Bargain
Datum vydání: 4. července

Trailer ke zhlédnutí ZDE

V Bargain hrají Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong- seo (Money Heist: Korea) a Chang Ryul (My Name). Bargain je adaptací krátkého filmu režiséra Lee Chung- hyuna stejného názvu, který měl premiéru v roce 2015. V seriálu Bargain jsou muži vábeni do vzdáleného hotelu pod záminkou sexuálních zážitků, stávají se zde ale součástí obchodu s orgány, které v aukci vyhrává dražitel s nejvyšší nabídkou. Po katastrofálním zemětřesení jsou oběti, překupníci i kupci uvězněni uprostřed hroutící se budovy. Protože jsou odříznuti od zbytku světa, musí bojovat o přežití za každou cenu.

Knuckles
Datum vydání: 3. srpna

Nový hraný seriál sleduje Knucklese na zábavné a akcí nabité cestě za sebepoznáním, když přijme nabídku trénovat Wadea jako svého chráněnce a naučit ho způsobům bojovníka Echidny. Děj seriálu se odehrává mezi filmy Ježek Sonic 2 a Ježek Sonic 3. V hlavní roli se představí Idris Elba a Adam Pally si zopakuje svou roli Wadea Whipplea z této filmové franšízy. V dalších rolích se představí Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) a také hostující hvězdy Rory McCann (Game of Thrones) a Tika Sumpter, která se vrací jako Maddie.

Mr Bigstuff
Datum vydání: 2. srpna

Mr Bigstuff je šestidílný komediální seriál o rozbitých rodinách, křehké mužnosti a prodeji koberců. Vypráví příběh dvou odcizených bratrů – nervózního perfekcionisty Glena (Ryan Sampson), který se snaží žít ideální život na předměstí, a alfa samce Leea (Danny Dyer) závislého na lécích na předpis, který má v krabici na sušenky uložený popel jejich táty. Glen a jeho snoubenka Kirsty sdílí dokonalý a naprosto všední život. Jistě, Glen sice trpí erektilní dysfunkcí a Kirsty má zase tajnou zálibu v krádežích v obchodech, ale jsou šťastní. Avšak jen do chvíle, než do jejich životů vstoupí Lee. Ten zrovna utíká před minulostí, která ho ale rychle dohání. Tihle tři se proti své vůli musí sžít: perfekcionista, fantasta a anarchista pod jednou střechou v jedné slepé ulici v Essexu. Netrvá dlouho, než se jejich „dokonalé“ životy začnou párat rychleji než levný koberec.

Law & Order (23. řada)
Datum vydání: 5. července

Oceňované procesní drama Dicka Wolfa se vrací s úplně novou řadou příběhů z novinových titulků, které popisují jak policii, jež vyšetřuje zločiny, tak okresní prokurátory stíhající pachatele. Elitní newyorští detektivové a prokurátoři jsou ve svém nekonečném boji za bezpečné město odhodláni odhalit pravdu a prosadit spravedlnost. Patří mezi ně okresní státní zástupce Jack McCoy (Sam Waterston), asistent okresního státního zástupce Nolana Priceho (Hugh Dancy), poručice Kate Dixon (Camryn Manheim), asistentka okresního prokurátora Samantha Maroud (Odelya Halevi), detektiv Jalen Shaw (Mehcad Brooks) a nový detektiv Vincent Reily (Reid Scott).

Bob Marley: One Love
Datum vydání: 6. srpna

Připomeňte si život a hudbu legendy, která svým poselstvím o lásce, míru a jednotě inspirovala celé generace. V tomto působivém a povznášejícím filmu odhalíte neuvěřitelný příběh Boba Marleyho plný nepřízně osudu a vydáte se na cestu za hranice jeho revoluční hudby, která změnila svět. Ve filmu Bob Marley: One Love se představí Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch a James Norton.

Protivný sprostý holky
Datum vydání: 28. srpna

Komediální mysl Tiny Fey přichází s novou verzí moderní klasiky – Protivný sprostý holky. Elitní skupina oblíbených holek s názvem Plastics přivítá na vrcholu sociálního potravního řetězce novou studentku Cady Heron (Angourie Rice). Vládne jim vypočítavá včelí královna Regina George (Reneé Rapp) a její přisluhovačky Gretchen (Bebe Wood) a Karen (Avantika). Když ale Cady udělá zásadní chybu a zamiluje se do Aarona Samuelse (Christopher Briney), bývalého přítele Reginy, ocitne se v Reginině hledáčku. Cady se s pomocí svých nepopulárních přátel Janis (Auli’i Cravalho) a Damiana (Jaquel Spivey) chystá vyřadit ze hry vrcholného predátora skupiny. Musí se ale naučit, jak zůstat sama sebou i v té nejnebezpečnější džungli, kterou je: střední škola.

Ptáci stěhováci
Datum vydání: 20. července

Letos v létě vás studio Illumination zve na vzrušující rodinnou dovolenou s opeřenci, jaká nemá obdoby, v nové originální komedii Ptáci stěhováci plné akce. Mallardovi nejsou tak docela v pohodě. Táta Mack by sice klidně s celou rodinou donekonečna pádloval na rybníku v Nové Anglii, ale máma Pam chce svému náctiletému synovi Daxovi a mladší dcerce Gwen ukázat celý svět. Když jednou na rybník přiletí stěhovavá kachní rodinka a začne vyprávět vzrušující příběhy z dalekých zemí, Pam přemluví Macka, aby vyrazili na rodinný výlet přes New York City do tropické Jamajky. Po zimní cestě směrem na jih se ale jejich propracované plány začínají rychle bortit. Tyto zážitky je inspirují k tomu, aby rozšířili své obzory, otevřeli se novým přátelstvím a získali víc, než by si kdy dokázali pomyslet. Nikdy si taky nedokázali představit, co se navzájem dozví o sobě samých.