Marketingové ocenění Malý delfín pro Gebrüder Weiss ČR

Praha, 13. 6. 2024 – Mezinárodní logistická společnost Gebrüder Weiss neustále hledá nová řešení a technologie, díky nimž může zlepšovat a rozšiřovat nabídku svých služeb především s ohledem na udržitelnost. Inovativní postupy a neotřelé nápady ovšem její zaměstnanci rádi testují a uplatňují i v dalších oblastech svého působení. Nedávno tak společnost například využila prvky umělé inteligence v online kampani, za což získala prestižní ocenění Malý delfín v soutěži Marketér roku 2023.

Výsledky soutěže Marketér roku, která staví na dlouholeté historii a tradičních hodnotách, vyhlásila letos Česká marketingová společnost již podevatenácté. Slavnostní udílení cen se odehrálo 16. května 2024 v prostorách Divadelního sálu Klubu Lávka a celým večerem provázel moderátor Karel Voříšek.

Cílem soutěže je vybírat a oceňovat osobnosti, které se podílejí na úspěšném rozvoji vlastní firmy či instituce i na rozvoji marketingu všeobecně. Součástí byla také soutěž studentů Marketér roku Junior. Vedle hlavních cen udělila odborná komise také zvláštní ocenění za mimořádné aktivity a úspěšné inovativní marketingové projekty.

Vítězové obdrželi nejen diplomy a dary od partnerů soutěže, ale také krásné sošky křišťálových delfínů z českého skla z dílny uměleckého skláře Vladimíra Zubričana.

Za marketingový tým Gebrüder Weiss převzal ocenění Malý delfín Jan Kodada, obchodní a marketingový ředitel společnosti Gebrüder Weiss ČR, který uvedl: „Uznání odborníků v oboru je pro nás důležitou zpětnou vazbou a motivuje nás do další práce a nových projektů. Mé velké poděkování patří celému marketingovému týmu, a to především za obrovské nasazení, ale i odvahu využívat nové prvky a moderní technologie.“

Společnost Gebrüder Weiss získala prestižní ocenění Malý delfín v soutěži Marketér roku 2023. Na snímku Jan Kodada, obchodní a marketingový ředitel Gebrüder Weiss ČR, a Šárka Hálová, marketingová manažerka Gebrüder Weiss ČR.

Foto: Gebrüder Weiss

Trofej Malý delfín.

Foto: Gebrüder Weiss

O společnosti:

Společnost Gebrüder Weiss Holding AG se sídlem v rakouském Lauterachu je globálním poskytovatelem komplexních logistických služeb s přibližně 8 600 zaměstnanci a 180 vlastními pobočkami. Naposledy společnost dosáhla ročního obratu 2,46 miliardy eur (2023). Její portfolio zahrnuje dopravní a logistická řešení, digitální služby a řízení dodavatelského řetězce. Kombinace digitálních a fyzických odborných znalostí umožňuje společnosti rychle a pružně reagovat na potřeby zákazníků. Rodinná společnost, jejíž historie v dopravním odvětví sahá více než 500 let do minulosti, je dnes díky široké škále ekologických, ekonomických a sociálních opatření považována za průkopníka i v oblasti udržitelného hospodaření. 

V České republice působí společnost Gebrüder Weiss spol. s r.o. od roku 1992, v současnosti zaměstnává 390 zaměstnanců v 10 pobočkách. Poskytuje tuzemské a mezinárodní pozemní přepravy, leteckou a námořní přepravu, skladovou logistiku a komplexní logistická řešení šitá na míru.