Zoe.ai nově spolupracuje s prodejcem sportovního vybavení a oblečení Sportisimo

Praha, 18. června 2024 – Zoe.ai, technologický startup spadající pod společnost Lundegaard, navazuje spolupráci s lídrem na trhu sportovního oblečení a vybavení v České republice, firmou Sportisimo. Implementací svých chytrých nástrojů umožní Sportisimu lépe porozumět potřebám a preferencím svých zákazníků, a tak zlepšit průběh jejich online nakupování.

Sportisimo je jedním z největších prodejců sportovního vybavení a oblečení ve střední Evropě, který provozuje širokou síť kamenných obchodů a e-shop. Právě v rámci e-shopu Zoe.ai poskytuje Sportisimu nástroj pro analýzu zákaznických dat, automatizaci procesů a personalizaci. Tato spolupráce povede k lepšímu cílení na individuální preference každého z uživatelů a zvýšení spokojenosti zákazníků při nákupu. K analýze dat o chování uživatelů na webových a mobilních stránkách Zoe.ai používá umělou inteligenci, přičemž na základě výsledků následně generuje relevantní doporučení, umožňující plně personalizované nákupní cesty.

„V posledních šesti měsících jsme začali spolupracovat s několika velkými renomovanými e-shopy. Nyní do portfolia klientů, používajících Zoe.ai, přibylo také Sportisimo. Důvěry, kterou tato známá společnost do našeho nástroje vkládá, si opravdu vážíme a věříme, že se již brzy budeme moci pochlubit minimálně stejně kvalitními výsledky personalizace jako evidujeme u našich dalších zákazníků,“ uvedl Michal Krňák, produktový manažer společnosti Zoe.ai.