Společnost Thein Security znovu úspěšně obhájila certifikaci 27001:2022 a ISO 9001:2015

Společnost Thein Security, spadající pod investiční skupinu Thein, úspěšně prošla kritérii pro recertifikaci dle norem ISO 27001:2022 a ISO 9001:2015. Tento významný krok potvrzuje závazek firmy k neustálému zlepšování služeb a zajišťování nejvyšších standardů bezpečnosti a kvality.

„Posledních několik měsíců jsme věnovali intenzivní přípravě na ISO audit a s tím spojenou recertifikaci. Cílem tohoto procesu bylo sladit naše postupy a zajistit, že všechny části našeho týmu pracují v souladu s normami ISO 27001:2022 a ISO 9001:2015,” říká Irena Hýsková, výkonná ředitelka Thein Security. „Od začátku roku jsme důkladně revidovali stovky souborů a složek, abychom zajistili, že naše procesy odpovídají nejnovějším světovým standardům,” dodává.

ISO/IEC 27001:2022 je mezinárodně uznávanou normou pro řízení bezpečnosti informací. Zaměřuje se na identifikaci, hodnocení a řízení rizik spojených s informačními procesy, a zdůrazňuje význam bezpečnosti důvěrných informací jako strategického prvku. Recertifikace přináší zákazníkům celou řadu výhod, jako je jistota, že jejich citlivá data jsou chráněna před neoprávněným přístupem, zneužitím a ztrátou. Recertifikace tedy zvyšuje důvěru zákazníků ve schopnost společnosti ochránit jejich data a svědčí o závazku k bezpečnostním standardům. Pomáhá také splňovat veškeré relevantní právní předpisy týkající se ochrany dat. Implementace standardů a postupů snižuje riziko incidentů spojených s bezpečností informací, což vede k menším finančním a reputačním ztrátám pro zákazníky.

Druhou mezinárodně uznávanou normou je ISO 9001:2015, pro řízení kvality (QMS). Ta poskytuje rámec pro organizace k dosažení vysoké úrovně kvality ve svých produktech a službách. Tato norma je klíčovým nástrojem pro zlepšování kvality, dosahování konkurenční výhody a budování důvěryhodnosti u zákazníků a obchodních partnerů. Pro zákazníky Thein Security to tedy zajišťuje záruku poskytování vysoké úrovně kvality produktů a služeb.