Červenec u T-Mobilu: Dotace na Samsung a Honor i odměny pro majitele předplacených karet

V červenci nabídne T-Mobile výhodné tarifní dotace na kompletní portfolio značek Samsung a Honor. I nadále lze čerpat hardwarové dotace na notebooky, televizory a konzole a také zařízení Apple. Na předplacenkáře pak v létě čekají speciální odměny za dobití karet v podobě extra dat a neomezeného volání.

Výhodná nabídka značky Samsung zahrne například model A05s za pouhou 1 Kč s tarifem Next Neomezeně XL s výhodou. Z portfolia značky Honor zaujme například Honor 90 Lite 5G 256 GB za pouhých 299 Kč ke stejnému tarifu. Dotací jsou podpořeny také modely T Tablet, T Phone 2 a T Phone 2 Pro, který si zákazníci zakoupí již za 1 899 Kč. 

I v červenci pokračují tarifní dotace na hardware a zákazníci si tak mohou k novému tarifu vybrat notebook Acer, televizor Philips nebo konzoli Sony PlayStation 5 slim. Jako každý měsíc lze uplatnit výhody k tarifu také na modely Apple iPhone, chytré hodinky Apple Watch nebo iPad.

Pro uživatele předplacených karet připravil operátor speciální letní odměnu za dobití ve výši 300 Kč nebo vyšší. Na zákazníky čekají buď letní data – jednorázový balíček 15 GB, nebo neomezené volání na čísla T-Mobile. Odměny jsou dostupné v aplikaci Můj T-Mobile a platí 7 dní pro jednorázové dobití, nebo 10 dní pro automatické dobití, které si nově mohou zákazníci nastavit rovněž v mobilní aplikaci (v sekci Magenta Moments nebo ve Speciálních nabídkách). Nabídka odměn platí od 25. 6. do 31. 8.