Společnost Dyson otevřela POP UP space v Řecku, v Astir Marina, Vouliagmeni

Společnost Dyson otevřela nový POP UP space v Astir Marina Vouliagmeni, kde budou k dispozici ty nejnovější technologie Dyson, návštěvníci a zákazníci budou moci na vlastní kůži všechny novinky vyzkoušet a podrobně probrat používání produktů doma. 

Milovníci technologií mohou  v POP UP space obdivovat a vyzkoušet inovace v různých kategoriích, například žehličku na vlasy Dyson Airstrait, vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™, styler Dyson Airwrap™, bezdrátový vysavač Dyson Gen5™ a další jako jsou velmi populární čističky vzduchu. Jak pokročilé technologie Dyson změní každodenní rutinu domácnosti ukážou i odborníci na místě, kteří poskytnou individuální poradenství a pomohou zákazníkům vybrat ideální produkty Dyson podle jejich potřeb.

Jedním z těch povolaných odborníků je Dyson ambassador a kadeřník Ioannis Michalelis, který prozradil, co bude hitem letošního léta. Jednoduchý účes, ve kterém se budete cítit skvěle! Hlavně dbejte na zdraví vlasů a pokožky hlavy. Mikádo na různé způsoby je hitem letních měsíců a právě na mikádo je ideální novinka Dyson, vysoušecí žehlička, která narovnává vlasy za mokra až do sucha jen díky vzduchu. Zjednodušuje rutinu a zároveň zachovává zdraví vlasů, jelikož k jejich narovnání nepotřebuje extrémní teploty. Použití je přitom stejně jednoduché jako u klasické žehličky – stačí pramen vlasů umístit mezi ramena a přejíždět pomalu od kořínků ke konečkům. Rozdíl je ovšem v tom, že v ramenech nejsou horké desky, ale pod úhlem 45° jimi proudí vysokotlaký proud vzduchu, který vlasy narovnává během sušení. Výsledkem je hladký účes s menším poškozením a lámáním, vlasy navíc zůstávají hladké a současně jsou nadýchané. Použití nižších teplot a obnovení vazeb vlasů z mokrého stavu znamená, že jejich vnitřní struktura je chráněna, takže mohou odrážet více světla a dosáhnout lesklého vzhledu. „Po žehlení běžnou žehličkou jsou vlasy úplně placaté a chybí jim přirozený objem. Po použití vysoušecí žehličky jsou však vlasy krásně hladké a stále působí zdravým dojmem. Je to úplně nový rozměr hladkých vlasů, a přitom je to až překvapivě snadné, speciálně při domácím použití. Vytváří opravdu přirozené výsledky,“ popisuje kadeřník Michaleliss a dodává: „Nejdůležitější je pracovat s přístrojem pomalu a jemně, poté se vlasy krásně vyhladí a nemusíte pramen přejíždět dvakrát.“říká hair stylista. 

POP UP space Dyson v Astir Marina Vouliagmeni můžete navštívit třeba na dovolené a vybírat můžete už teď zde www.dyson.cz