Společnost EY uspořádala v rámci karlovarského filmového festivalu EY Party, kde odstartovala jubilejní ročník soutěže EY Podnikatel roku

Praha 2. července 2024 – Poradenská společnost EY, jež se letos poprvé stala podporovatelem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech (KVIFF), v pondělí 1. 7. 2024 v karlovarské restauraci Varyo uspořádala EY Party, kde slavnostně oznámila start 25. ročníku své prestižní soutěže EY Podnikatel roku. Koktejl party konané přímo v centru festivalového dění na terasách hotelu Thermal se zúčastnili významní klienti a obchodní partneři firmy včetně účastníků předchozích ročníků soutěže. 

S cílem podporovat talentované a inspirativní osobnosti napříč podnikatelským sektorem pořádá EY soutěž EY Podnikatel roku už po pětadvacáté. „Kulisy jedné z nejsledovanějších společenských akcí roku, kterou karlovarský filmový festival bezesporu je, nám daly skvělou příležitost pojmout letos zahájení jubilejního ročníku soutěže EY Podnikatel roku slavnostněji. Stejně jako festival oslavuje hvězdy stříbrného plátna a tvůrce filmových příběhů, naše soutěž vyzdvihuje hvězdy podnikatelského světa a jejich inspirativní byznysové příběhy,“ uvedla k slavnostnímu zahájení soutěže vedoucí partnerka EY Česká republika Martina Kneiflová.

Společenského setkání na terasách hotelu Thermal se zúčastnila řada vzácných hostů, mezi kterými nechyběli držitelé titulu EY Podnikatel roku z předchozích let: Sotirios Zavalianis ze společnosti AKESO holding, Radka Prokopová a František Fabičovic ze společnosti Alcadrain, Pavel Juříček ze společnosti BRANO Group, Tomáš Čupr ze společnosti Rohlik Group, František Piškanin ze společnosti HOPI nebo Vlastislav Bříza ze společnosti KOH-I-NOOR holding. 

„Je pro mě čest být při této významné kulturní události součástí zahájení dalšího ročníku soutěže, jež oceňuje podnikatele, kteří usilují nejen o splnění vlastních snů, ale i o pozitivní ovlivnění svého oboru a společnosti. Věřím, že stejně jako během uplynulého čtvrtstoletí upozorní i letos EY Podnikatel roku na odvážné osobnosti, které mohou být příkladem a přínosem pro celý podnikatelský svět,“ popisuje své dojmy ze slavnostního zahájení soutěže Sotirios Zavalianis, EY Podnikatel roku 2023 České republiky.

EY Podnikatel roku je jediná světově uznávaná soutěž svého druhu, kterou společnost EY pravidelně vyhlašuje už v téměř 60 zemích na šesti kontinentech. V České republice se koná od roku 2000. 

O EY | Building a better working world

Smyslem EY je přispívat k tomu, aby svět fungoval lépe. Proto pomáháme klientům, našim zaměstnancům i širšímu společenství vytvářet dlouhodobé hodnoty a posilovat důvěru v kapitálové trhy. Týmy odborníků EY, vybavené nejmodernějšími technologiemi, působí ve více než 150 zemích celého světa – provádějí audity a poskytují klientům širokou poradenskou podporu, která jim umožňuje růst, transformovat se a efektivně fungovat.

Název EY zahrnuje celosvětovou organizaci a může zahrnovat jednu či více členských firem Ernst & Young Global Limited, z nichž každá je samostatnou právnickou osobou. Ernst & Young Global Limited je britská společnost s ručením omezeným garancí, která neposkytuje služby klientům. Informace o tom, jak EY shromažďuje a používá osobní údaje, a o právech fyzických osob stanovených právními předpisy o ochraně osobních údajů jsou k dispozici na ey.com/privacy. Členské firmy EY neposkytují právní služby v zemích, kde to zákon neumožňuje. Podrobnější informace o naší organizaci najdete na našich webových stránkách www.ey.com/cs_cz.

Tagged