Odměna za vysvědčení: Vybrané smartphony od Infinixu stále za skvělou cenu

Praha, 3. července 2024 – Společnost Infinix pokračuje ve speciální akci „Odměna za vysvědčení“, která přináší výrazné slevy na vybrané modely smartphonů. Šikovní studenti a jejich rodiče nyní mají jedinečnou příležitost pořídit si vysoce kvalitní zařízení za zvýhodněné ceny se slevou až 15%. 

Nabídka zahrnuje:

  • Infinix Smart8: 1799,- Kč (-10 %)
  • Infinix Hot40i 4+128: 2499,- Kč (-10 %)
  • Infinix Hot40 Pro: 3999,- Kč (-15 %)

Tato speciální akce platí do 7. července 2024, takže neváhejte a využijte skvělé příležitosti k nákupu výkonných a spolehlivých smartphonů Infinix za zvýhodněné ceny.

„Chceme podpořit šikovné studenty a jejich rodiče, aby se v létě nemuseli trápit s telefony, které se rychle vybíjí a pomalu nabíjí. Všechny modely od Infinixu navíc disponují různými vychytávkami pro gamery, takže si s nimi užijete opravdu spoustu zábavy ,“ uvedl generální ředitel značky Infinix Lukáš Knotte.

Infinix Mobility , založená v roce 2013, je rychle rostoucí technologická značka, která navrhuje, vyrábí a prodává chytrá zařízení Infinix po celém světě. Jsou to módní, efektivní a cenově dostupná chytrá zařízení, která uživatelům po celém světě poskytují přístup k nejnovější, nejlepší technologii ve své třídě.

Více informací: https://infinixstore.eu/