Luxusní víkend plný módy, tance a relaxace

Představte si víkend plný luxusu, módy a dokonalého odpočinku. To vše a mnohem více nabízí 5* hotel Thermia Palace, který se nachází na kouzelném Lázeňském ostrově v Piešťanech na Slovensku.

Fero Mikloško – Hot Summer Fashion Show: módní událost léta

Tento červenec přináší do Piešťan další skvělou akci: módní přehlídku Fero Mikloško – Hot Summer Fashion Show, která proběhne 19. července 2024 v hotelové zahradě. Tato exkluzivní událost představí letní kolekci předního slovenského módního návrháře Fera Mikloška. Hlavní hvězdou přehlídky bude česká topmodelka Simona Krainová. Fero Mikloško je respektovaný módní návrhář, jehož kousky si zamilovaly téměř všechny slovenské celebrity a snad každá žena by ráda vlastnila alespoň jeden kousek z jeho ateliéru.  

Program dále obohatí vítěz letošní soutěže Let’s dance Jakub Jablonský a herec Juraj Bača se svými tanečními partnerkami. Horké latino rytmy rozproudí tanečnice ze skupiny Latinas de Santos Santera a kubánský zpěvák Lazaro. 

5* hotel Thermia Palace: prvotřídní hotel pro výjimečný zážitek

Speciální balíček zahrnuje pobyt od 19. do 21. července v 5* hotelu Thermia Palace s polopenzí a vstupem do Spa & Wellness centra. Tento balíček je skvělou příležitostí, jak si užít nejen módní přehlídku, ale i luxusní ubytování a relaxaci v krásném prostředí piešťanských lázní. Historický hotel Thermia Palace je přímo propojen s Lázeňským domem Irma, kde se můžete těšit na unikátní termální bazén – tzv. zrcadliště – a výjimečné bahniště. Hotelovou restauraci navíc zdobí originální dílo Alfonse Muchy, které zde visí již od roku 1932.

Určitě si proto také nenechte ujít výstavu Alfonse Muchy s názvem Mucha a fotografie: osobní vize, která je třetí částí projektu Muchova stezka a k vidění bude na Lázeňském ostrově do října 2024.

Síla přírody

V Piešťanech nabízejí hostům tradiční i špičkové lázeňské procedury s využitím nejmodernějších technologií. Piešťany mají unikátní léčivé prameny, které jsou používány v mnoha léčebných procedurách a jsou velice bohaté na minerály, síru a sulfan. Termální prameny vyvěrají z hloubky až 2 000 metrů a jejich teplota dosahuje 67-69 °C. Velmi účinné je také místní léčivé bahno, které je naprosto jedinečné. Působí silně protizánětlivě, zmírňuje svalové napětí a otoky kloubů, ulevuje od bolesti. Využívá se v bahenních zábalech i unikátních místních bahenních koupelích.

Ideální letní víkend

Strávit víkend na Lázeňském ostrově na Slovensku je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace, léčebných procedur a zábavy. Nezmeškejte proto tuto jedinečnou příležitost a rezervujte si svůj víkendový pobyt v hotelu Thermia Palace ještě dnes na ensanahotels.com