CANS vstupují na Slovensko

Praha, 8. července 2024 – Rychle se rozrůstající česká firma nápojů CANS po necelém roce působení na domácím trhu expanduje na Slovensko. Cíl zůstává stejný, snížit globální spotřebu cukru pomocí kvalitní alternativy ke slazeným nápojům. 

Základní řada CANS obsahuje 4 příchutě v plně recyklovaných a recyklovatelných plechovkách.

Co si dáte k pití? Tak na tuhle otázku našli v CANS vlastní odpověď: Drinky, které primárně nejsou sladké. Pro někoho je to šok, ale proč vlastně pijeme cukr v první řadě? Známe to všichni…vše je sladké…cukr, kam se podíváš. Opravdu ho naše tělo tolik potřebuje? Potřebujeme 40g cukru v třetince limonády, když se večer díváme na náš oblíbený film? My si to nemyslíme… 

Chtěli jsme pro sebe drink, který není sladký, a přitom se na něj můžeme těšit a vychutnat si ho. Drink, který je bez alkoholu, bez zbytečného cukru, bez sladidel, bez plastu a bez velkého humbuku. Vzali jsme vodu z Alp, kápli do ní jen pár kapek šťávy přímo z ovoce a doladili přírodní esencí s trochou bublinek. To všechno jsme schovali do plechovky z recyklovaného a recyklovatelného hliníku. Tak jednoduché, a přitom je to podle nás ta nejlepší verze osvěžujícího drinku, který sedne každé příležitosti. Na meeting, během shonu všedního dne, kdy není čas připravovat si neslazené nápoje, a přitom nechcete pít pořád jenom vodu nebo klidně k obědu nebo na večer k filmu, říká Jaroslav Beck, spoluzakladatel a investor CANS.

Všechny plechovky jsou vyrobeny ze 100 % recyklovaného a opět recyklovatelného hliníku, takže stejně jako nápoje nezatíží tělo velkým množstvím cukru nebo sladidly zevnitř, neznečišťují obaly přírodu venku. Stylovost, lehkost a svěžest se propisuje i do samotného designu, který mezi běžnými produkty vyniká právě svou čistotou.

CANS vstupují na slovenský trh ve čtyřech variantách právě nyní v červenci. K dostání jsou na e-shopu cans.com a postupně budou k dispozici u vybraných prodejců a v podnicích.