Zachyťte nejlepší okamžiky z dovolené s Huawei Pura 70 Pro

Praha, 9. července 2024 – Začátek prázdnin a s ním spojené horké letní dny umocňují touhu po odpočinku a nových vzpomínkách s těmi nejbližšími. Pokud si chcete uchovat ty nejkrásnější okamžiky z dovolené v dechberoucích detailech, pak pro vás máme tip na chytrý telefon, který dokáže fotit stejně dobře jako klasický fotoaparát. Díky řadě špičkových funkcí vám chytrý telefon Pura 70 Pro od Huawei nabídne nový způsob zachycení vašich vzpomínek, ať už léto trávíte kdekoliv.

Trend balení fotoaparátů na dovolenou v posledních letech ustoupil do pozadí a na jeho místo nastoupilo fotografování chytrými telefony. Fotografické schopnosti nejnovějších modelů chytrých telefonů se totiž dokáží přiblížit profesionálním fotoaparátům. Nejinak je tomu i v případě nejnovějšího modelu řady Pura. 

Vybavení pro profesionály

Společnost Huawei již desítky let inovuje své fotoaparáty a posouvá je na nejvyšší úroveň. Pura 70 Pro není výjimkou. Zcela nový přírůstek řady Pura vás svou fotografickou výbavou ohromí. Hlavní 50Mpx snímač s variabilní clonou od f/1,4 do f/4,0 a optickou stabilizací vám zaručí dokonalé fotografie za všech podmínek. Perfektní kvalitu vám nabídne ať už pořizujete slunečné snímky na pláži, nebo zachycujete romantické večery ve městě. Pro milovníky širokoúhlých záběrů nabízí i 12,5megapixelový objektiv se světelností f/2,2, který detailně zachytí krásu panoramatických scenérií. A pokud toužíte po detailech vzdálených objektů, 12megapixelový teleobjektiv s 5násobným optickým zoomem a stabilizací vám přiblíží i ty nejvzdálenější památky. S novým Pura 70 Pro se tak zkrátka můžete ponořit do světa mobilní fotografie, která posune hranice vaší kreativity.  

Momentky k nezaplacení

Právě nečekané okamžiky jsou v životě nejkrásnější. Ať už je to nádherná scenérie mořských vln narážejících na pobřeží, emoce sportovního okamžiku nebo dechberoucí panorama, které vás chytne za srdce, s mimořádně světelným fotoaparátem a technologií Huawei XD Motion Engine je zachytíte ve zlomku sekundy. Ty nejkrásnější okamžiky tak budete mít navždy uložené ve svém smartphonu, kdykoli je budete potřebovat.

Pokud se rádi mezi fotkami scenérií z dovolené dělíte i o společná selfie, Pura 70 vás potěší. S tímto zařízením totiž můžete dát sbohem rozmazaným a nekvalitním selfie. Přední 13megapixelový fotoaparát s clonou f/2,4 a širokým úhlem záběru vám totiž zaručí vždy perfektní fotografii přední kamerou. Širokoúhlý objektiv detailně zachytí nejen váš obličej, ale i okolí, takže se můžete podělit o krásná pozadí z vašich dovolenkových destinací. Díky automatickému ostření navíc budete mít vždy ostrý snímek, a to i při slabém osvětlení.

Dokonalost v detailu

Na detailech záleží. Ať už z bezpečné vzdálenosti fotíte nebo natáčíte mořského kraba, který se náhodně objevil na nedaleké skále na pobřeží, nebo v dálce na moři vidíte skákat delfíny, díky funkci Super Macro nyní můžete tento mimořádný úkaz zachytit s detailním přiblížením. Ve verzi Pro nabízí tato funkce až 35násobné přiblížení při minimální vzdálenosti snímání pouhých 5 cm. Verze Pro přináší až 200násobný rozsah zoomu díky technologii XD Fusion Pro Engine, která vám umožní zachytit bohaté scenérie i z velké vzdálenosti.

Ukažte světu svůj talent a zapojte se do soutěže XMAGE Awards 2024

Jste hrdí na své fotografické umění a chcete se o své snímky podělit se světem? Pak se přihlaste do soutěže XMAGE Awards 2024, která je určena pro majitele chytrých telefonů Huawei. Své fotografie a videa pořízené například chytrým telefonem Huawei Pura 70 Pro můžete přihlásit do různých kategorií a soutěžit o atraktivní ceny. V loňském roce se na vrcholu kategorií umístily dvě fotografie z České republiky, a právě ta vaše může být další. 

Více informací o soutěži naleznete na tomto odkazu.

Cena a dostupnost

Telefon Huawei Pura 70 Pro zakoupíte za 29 999 Kč na oficiálním e-shopu Huawei.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

 

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.