Sluchátka FreeBuds 6i: užijte si dovolenou naplno a bez zbytečného rušení

Praha, 11. července 2024 – Prázdniny jsou tady a mnohé čeká čas odpočinku u vody nebo dobrodružství v horách. Ať už míříte na exotickou pláž, poznávat evropská města, lézt po horách nebo jen odpočívat na chalupě, kvalitní bezdrátová sluchátka budou toto léto vaším nezbytným společníkem. Například nová sluchátka FreeBuds 6i od společnosti Huawei vám díky pokročilému aktivnímu potlačení hluku (ANC) dopřejí ničím nerušený let, cestu autobusem či vlakem nebo relax na zahradě. Jejich výjimečná výdrž baterie vám navíc umožní užít si skutečně každý okamžik dovolené bez okolních rušivých vlivů.

Pohodlí a styl v jednom

Sluchátka FreeBuds 6i mají lehký a ergonomický design, díky kterému jsou pohodlná i po několika hodinách používání. Sluchátka perfektně sedí v uších a nepadají ani při intenzivním pohybu. Elegantní pouzdro slouží nejen k nabíjení, ale také ke stylovému uložení sluchátek. FreeBuds 6i jsou navíc k dostání ve třech atraktivních barevných variantách, ze kterých si vybere každý uživatel. Vybrat si můžete elegantní bílou nebo černou, kterými jistě nezkazíte žádný outfit. Pokud si potrpíte na hravější barvy, možná vás osloví fialové provedení.

Zapomeňte na okolní hluk

Bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 6i jsou vybavena pokročilou funkcí aktivního potlačení hluku ANC 3.0, která inteligentně filtruje okolní zvuky, ať už jde o hluk motoru letadla, ruch ulice nebo rušnou kancelář. Ať už potřebujete inteligentního parťáka na pracovní cally v open spacu, nebo jen chcete poslouchat svou oblíbenou hudbu či audioknihu při opalování na pláži, se sluchátky FreeBuds 6i vás zkrátka nic nevyruší. Čistý a pohlcující zvuk v nejvyšší kvalitě si tak můžete vychutnat kdekoliv. 

Dlouhé hodiny poslechu bez nabíječky

Jednou z předních výhod sluchátek FreeBuds 6i je mimořádně dlouhá výdrž baterie. Na jedno nabití vydrží až 5 hodin se zapnutým aktivním potlačením hluku a v kombinaci s nabíjecím pouzdrem až neuvěřitelných 35 hodin. To znamená, že si můžete užívat hudbu, audioknihy nebo třeba telefonovat i na dlouhých cestách, aniž byste museli sluchátka nabíjet. Pokud však náhodou budete potřebovat sluchátka dobít, rychlé desetiminutové nabíjení vám zajistí až další 4 hodiny přehrávání. 

Připojení bez hranic

Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.3, která zajišťuje stabilní a bezproblémové připojení k vašemu smartphonu, tabletu nebo notebooku. Sluchátka nabízí možnost spárování se dvěma zařízeními současně, díky kterému můžete pohodlně přepínat mezi zařízeními. To může být obzvláště užitečné například při sledování filmů, pokud se vám během dlouhého letu na dovolenou stane, že vám v letadle dojde baterie v notebooku. Díky této funkci můžete bez obav dokončit sledování filmu na smartphonu, aniž byste se museli starat o další párování. Dotykové ovládání navíc umožňuje intuitivně ovládat přehrávání hudby, přijímat hovory a aktivovat další funkce.

Ideální pro cestovatele 

Bezdrátová sluchátka FreeBuds 6i jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní, cenově dostupná a funkční sluchátka. Díky dlouhé výdrži baterie, aktivnímu potlačení hluku a pohodlnému designu jsou ideální pro dlouhé cesty letadlem nebo autobusem, stejně jako pro dojíždění do práce a volný čas. Nová FreeBuds 6i jsou k dispozici v bílé, černé a fialové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 2 499 Kč. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 

O Huawei Consumer Business Group

 

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.