Amazon Prime Day: Ještě výhodnější Smart léto s Netatmo

V Praze, 16. července 2024 – Vše je nyní připraveno, abyste se mohli vyzbrojit proti největším vedrům letošního léta za velmi výhodných cen. Amazon Prime Day se stejně jako loni vrací, a to rovnou na dva dny plné slevových akcí. Zákazníci Amazon Prime by neměli nejvýhodnější nákupy rozhodně propásnout.

V akční nabídce letos budou i zařízení, díky nimž získáte ještě chytřejší, bezpečnější a pohodlnější domácnost, a to právě nyní, tj. v letním období. U příležitosti Amazon Prime Day 2024 přichází francouzská společnost Netatmo, lídr v oblasti produktů pro chytrou domácnost, s velkou slevovou akcí zaměřenou na širokou škálu produktů. Speciální slevy na produkty budou k dispozici dnes a zítra, tj. 16. a 17. července 2024.
Na dovolenou beze strachu? Díky řadě „Security“
Chcete si naplno užít každý okamžik své dovolené, aniž byste se báli nezvaných návštěvníků vašeho domova? V tom případě je dobré se vybavit technickými spojenci, kteří budou bdít nad vaší domácností i bez vaší přítomnosti. Proto byste si v rámci letošního Amazon Prime Day neměli nechat ujít Inteligentní venkovní kameru Netatmo, která v případě narušení hlídané zóny odešle oznámení na váš chytrý telefon. Je schopna rozlišit mezi osobou, vozidlem a neškodným pohybem. Dále je vybavena inteligentním světelným projektorem, aby odradila každého narušitele před vstupem na váš pozemek. Ve verzi inteligentní venkovní kamery se sirénou je navíc integrován alarm o hlasitosti 105 dB. Mezi další nepostradatelná zařízení patří Inteligentní snímače otevřených oken a dveří a Inteligentní interiérová kamera – oba produkty rovněž zajišťují maximální bezpečnost zevnitř.
Inteligentní a energeticky šetrná domácnost
Jestliže hledáte výrobek, který je inovativní a funkční, ale zároveň vám umožní optimalizovat spotřebu energie, určitě si nenechte ujít nové Inteligentní ovládání klimatizace, které vám umožní na míru ovládat klimatizaci nebo tepelné čerpadlo vzduch-vzduch a nastavit obě zařízení podle svých potřeb. Pokud již myslíte na zimní sezónu, dokáže Inteligentní termostat sestavit program vytápění tak, aby dokonale odpovídal vašemu životnímu stylu. Radiátory se tak zapnou pouze v případě potřeby. A konečně, s Termostatickou hlavicí můžete nastavit teplotu v každé místnosti samostatně a bez plýtvání – dokáže totiž zjistit, zda máte v místnosti třeba otevřená okna.
Chraňte se proti neviditelným zabijákům
V domácnostech, které jsou vybaveny plynovými spotřebiči, z nichž se může oxid uhelnatý uvolňovat do vzduchu, se rozhodně vyplatí Inteligentní detektor oxidu uhelnatého. Kromě napojení na mobilní aplikaci má produkt od Netatmo jednu velkou výhodu. Desetiletá životnost* jeho baterie zdaleka předčí tzv. konektivní detektory CO s životností baterie 1–5 let. Díky tomu se o bezproblémový chod zařízení nemusíte opravdu dlouho starat. Jakmile se baterie v detektoru přiblíží konci své životnosti, oznámí vám zařízení skutečnost v aplikaci ve vašem chytrém telefonu.
[*] Životnost při běžném používání. Životnost baterie se může měnit v závislosti na používání Detektoru CO. Více detailů najdete na webové stránce: https://netatmo.com/usage/nsd
O společnosti Netatmo
Netatmo, přední odborník v oblasti chytré domácnosti, vytváří jednoduchá, ale chytrá řešení pro bezpečnější a pohodlnější domov. Při navrhování svých produktů vychází společnost od svého uvedení na trh v roce 2011 ze čtyř klíčových zásad:
  • Odolná konstrukce: Žádné záměrné zastarávání.
  • Ochrana osobních údajů: Od počátečního návrhu zajišťujeme ochranu dat našich uživatelů.
  • Užitečné a spolehlivé produkty: Naše produkty usnadňují život.
  • Žádná nechtěná oznámení: Upozornění posíláme jen v nezbytných případech.
Od roku 2012 vyvíjí Netatmo užitečné produkty pro domácnost – k dnešnímu datu uvedla na trh 15 produktů a příslušenství pro chytrou domácnost. Její užitečná a snadno použitelná řešení usnadňují uživatelům domácností každodenní život a zlepšují jeho kvalitu. Kromě spotřebitelských produktových řad Netatmo spolupracuje s klíčovými průmyslovými lídry prostřednictvím programu „With Netatmo“ na vývoji chytrých řešení, která se integrují do infrastruktury domácnosti. Pomocí této strategie se Netatmo může zaměřit na profesionální trh a poskytnout lepší zážitek z chytré domácnosti, který je jednoduchý a dostupný pro všechny. V listopadu 2018 se společnost Netatmo připojila ke skupině Legrand, která je globálním specialistou na elektrickou a digitální infrastrukturu budov.