Jiří Borč: Učitel jazyků, Stavitel Podnikatelských Komunit a Více

Praha, 2. srpna 2024 – Jiří Borč, uznávaný učitel angličtiny a češtiny pro cizince, je nejen odborníkem na jazykovou výuku, ale také klíčovou postavou v oblasti podnikatelských komunit. Jeho iniciativa již sdružila více než 5 000 členů, kteří těží z jeho široké škály služeb a podpory.

Jiří Borč není pouze učitelem; je také aktivním podcasterem. Dosud dokončil 344 podcastů, které jsou dostupné jak v angličtině, tak v češtině. Jeho podcasty se zaměřují na podnikatelské témata, jazykovou výuku a osobní rozvoj, a přitahují široké publikum posluchačů hledajících inspiraci a praktické rady.

Kromě podcastů je Jiří také organizátorem mastermind networking akcí. S více než 80 akcemi pořádanými v češtině i angličtině se jeho události staly klíčovým místem setkávání pro podnikatele. Tyto akce poskytují platformu pro sdílení znalostí, zkušeností a vytváření cenných obchodních spojení v online prostředí.

Jiří Borč se rovněž specializuje na doporučování a spojování lidí, stejně jako na konzultace pro podnikatele, kteří expandují z České republiky nebo do ní. Jeho expertní rady pomáhají firmám navigovat složitosti mezinárodního obchodu a růstu na nových trzích.

Jiřího práce je zaměřena na podporu podnikatelů a jejich úspěch. Jeho vášeň pro výuku, spojování lidí a budování komunit ho činí nezastavitelnou silou v českém podnikatelském prostředí.

 

Jiří Borč: Language Teacher, Entrepreneurial Community Builder, and More

Prague, August 2, 2024 – Jiří Borč, a renowned teacher of English and Czech for foreigners, is not only an expert in language instruction but also a key figure in the field of entrepreneurial communities. His initiative has already gathered more than 5,000 members who benefit from his wide range of services and support.

Jiří Borč is not just a teacher; he is also an active podcaster. To date, he has completed 344 podcasts available in both English and Czech. His podcasts focus on entrepreneurial topics, language learning, and personal development, attracting a wide audience of listeners seeking inspiration and practical advice.

In addition to podcasts, Jiří is also an organizer of mastermind networking events. With over 80 events held in both Czech and English, his gatherings have become a key meeting place for entrepreneurs. These events provide a platform for sharing knowledge, experiences, and creating valuable business connections in an online environment.