TP-Link Archer BE230: Nová éra domácího Wi-Fi připojení

Česká republika, Praha – 13. srpna 2024 – Společnost TP-Link, lídr v oblasti síťových technologií, uvádí na trh svůj nejnovější router Archer BE230, který přináší revoluční technologii Wi-Fi 7 pro široké spektrum uživatelů. Nový model slibuje nejen výrazné zvýšení rychlosti a stability připojení, ale také řadu dalších vylepšení, která uspokojí jak běžné uživatele, tak náročné technologické nadšence.

Hravě zvládne náročné aplikace i videa ve vysokém rozlišení na všech připojených zařízeních

Dvoupásmový router Archer BE230 je vybaven nejnovější technologií Wi-Fi 7, díky níž poskytuje vysokou rychlost bezdrátového přenosu až 3,6 Gb/s. Každé připojené zařízení tak může využít optimální pásmo pro své potřeby. Nová technologie nejenže zvyšuje rychlost připojení, ale také snižuje latenci, což je klíčové pro aplikace náročné na šířku pásma, jako jsou online hry, streamování videa ve vysokém rozlišení nebo videokonference.

Archer BE230 rovněž přináší vylepšenou kapacitu připojení díky technologii Multi-Link Operation (MLO), která umožňuje připojit více zařízení současně bez ztráty kvality signálu. Toto je zásadní v době, kdy počet připojených zařízení v domácnostech neustále roste. S MLO se uživatelé nemusí obávat přetížení sítě ani při intenzivním používání více zařízení současně. 

Nový model také podporuje technologii EasyMesh umožňující snadné rozšíření pokrytí sítě pomocí dalších kompatibilních jednotek. Tato flexibilita zajišťuje, že mohou uživatelé bez námahy rozšířit svou síť podle svých potřeb a zajistit silné a stabilní připojení v celé domácnosti.

Navržen pro maximální výkon

Design routeru Archer BE230 je navržen s ohledem na moderní domácnosti. Elegantní a kompaktní provedení umožňuje snadné umístění v jakémkoli interiéru. Čtveřice externích antén a sofistikovaný systém ventilace zajišťují stabilní a spolehlivý výkon při maximálním zatížení. Router je na zadní straně vybaven několika porty, které poskytují široké možnosti připojení a zvýšenou flexibilitu pro uživatele.

Jednoduchá správa a vysoké zabezpečení jako samozřejmost

Správa routeru Archer BE230 je velmi intuitivní díky aplikaci TP-Link Tether, která umožňuje uživatelům snadno konfigurovat a spravovat svou síť z jakéhokoli mobilního zařízení. Aplikace poskytuje přístup ke všem funkcím routeru, včetně rodičovské kontroly, správy připojených zařízení a optimalizace sítě.

Archer BE230 je vybaven pokročilými bezpečnostními funkcemi, které chrání uživatele před kybernetickými hrozbami. Technologie WPA3 poskytuje zvýšenou úroveň šifrování dat a zabezpečení sítě, čímž zajišťuje, že jsou osobní údaje a citlivá data v bezpečí. Kromě toho router obsahuje funkce pro detekci a prevenci útoků, jež minimalizují riziko neoprávněného přístupu. Náročnější uživatelé pak ocení možnost přístupu ke vzdáleným serverům VPN, aniž by bylo nutné instalovat software VPN na každé zařízení. 

TP-Link Archer BE230 představuje špičkový router, který přináší nejmodernější technologii Wi-Fi 7 do domácností a kanceláří. Jeho vysoký výkon, vynikající bezpečnostní funkce a snadná správa z něj činí ideální volbu pro každého, kdo hledá spolehlivé a rychlé internetové připojení.

Klíčové vlastnosti routeru TP-Link BE230:

  • Dvoupásmová Wi-Fi 7 s rychlostí až 3600 Mb/s (2,4 a 5 GHz)
  • 2× 2,5G porty: 1× 2,5Gb/s port WAN, 1× 2,5Gb/s port LAN a 3× 1Gb/s porty LAN
  • USB 3.0 port
  • Podpora technologie MU-MIMO
  • Podpora EasyMesh
  • 4 externí antény
  • Vysoký stupeň zabezpečení
  • Správa a ovládání pomocí aplikace Tether

Bližší informace o produktu naleznete zde:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/wifi-router/archer-be230/

Fotografie produktu jsou k dispozici zde:
https://flic.kr/s/aHBqjBDfea

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů a řešení pro smart home dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 5G routery, VDSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche i produkty a senzory pro chytrou domácnost, pro řízení spotřebičů i sledování elektrické energie. Další informace naleznete na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support.cz@tp-link.com