HTC VIVE láká na letní slevy XR zařízení i zvýhodněné telefony

Fanoušci od 22. srpna do 30. září ušetří při nákupu VIVE XR Elite, VIVE Pro 2 a HTC U23 pro až 530 €. Zájemce o nejnovější HTC U24 Pro potěší bezdrátová nabíječka zdarma.

Praha, 22. srpna 2024 – HTC VIVE dnes spustilo letní akci, která přináší lákavé slevy na špičková XR zařízení i chytré telefony. V nabídce vyniká všestranný VIVE XR Elite v atraktivních balíčcích s VIVE Ultimate Trackery. Fanoušky high-end VR jistě zaujme sleva 530 € na VIVE Pro 2, nabízející dechberoucí 5K rozlišení a 120Hz obnovovací frekvenci. Milovníci mobilních technologií se pak mohou těšit na HTC U23 pro s 5G, nyní za pouhých 394 €, nebo HTC U24 Pro s bezdrátovou nabíječkou zdarma.

Akční nabídka platí od 22. srpna do 30. září 2024 na www.vive.com a u vybraných partnerů.

VIVE XR Elite se zvýhodněnými Ultimate Trackery

VIVE XR Elite, který nasbíral více než 30 ocenění, redefinuje hranice mezi realitou a virtuálním světem. Nezklame tak při pohlcujících VR zážitcích ani ve spojení s aplikacemi rozšířené reality. Jeho 4K rozlišení nabídne jemný obraz a inovativní modulární konstrukce zajistí bezkonkurenční flexibilitu použití. Ať už zákazníci touží po pohlcujícím VR zážitku nebo praktických AR aplikacích, VIVE XR Elite je nezklame.

Letní akce potěší hlavně pokročilé uživatele, kteří by jeho schopnosti rádi využili na maximum. Těm totiž společnost nabízí zvýhodněné balíčky headsetu a HTC VIVE Ultimate Trackery, které zajistí precizní sledování pohybu celého těla. Snadno tak přenesou pohyby nohou do simulátorů fotbalových her či tance. Hodí se ale také pro oblíbené společenské aplikace jako je VR Chat, ve kterém už nebude problém komunikovat i řečí těla. Balíčky jsou následující:

VIVE XR Elite + 3 trackery za 1649 € (úspora 69 €)

VIVE XR Elite + 5 trackerů za 2027 € (úspora 169 €)

VIVE Pro 2: Když kompromisy nejsou na místě

VIVE Pro 2 s ohromujícím 5K rozlišením, 120Hz obnovovací frekvencí a 120° zorným polem představuje skvělou volbu pro náročné PC hráče i profesionály. Jeho jemný obraz a skvělý zvuk vtáhnou uživatele do virtuálních světů a propracovaná vyvážená konstrukce zajistí maximální pohodlí. Samozřejmě nechybí precizní Steam VR tracking a bohatá nabídka příslušenství. Ceny jsou přitom aktuálně výhodnější než kdy dřív:

VIVE Pro 2 Full Kit: 1009 € (úspora 530 €)

VIVE Pro 2 HMD: 599 € (úspora 300 €)

Zvýhodnění se nevyhnulo ani základnovým stanicím HTC VIVE Base Station 2.0, které nyní fanoušci PCVR headsetů získají se slevou 50 € za pouhých 195 €. Jejich doplněním ke stávajícím základnovým stanicím snadno rozšíří herní prostor až na 10 x 10 metrů, nebo zvýší spolehlivost celého systému. 

HTC U23 pro: Chytrý telefon, který předčí očekávání

HTC U23 pro boří mýty o tom, co dokáže smartphone střední třídy. S podporou 5G, solidním fotoaparátem a bezdrátovým nabíjením nabízí funkce, které by zákazníci čekali u mnohem dražších modelů. Za akční cenu 394 € získají nejen výkonné zařízení, ale i nadčasový design a prvky jako 3,5mm jack, nebo slot pro microSD karty, které konkurence dávno opustila. Výrobce pamatoval i na zájemce o nejnovější model HTC U24 pro. Ti v rámci akce k zakoupenému telefonu obdrží bezdrátovou nabíječku jako bezplatný bonus.

O HTC VIVE

HTC Vive je první komplexní systém virtuální reality vyvinutý ve spolupráci firem HTC a Valve, který je od základu designován pro virtuální realitu v pokojovém měřítku (room-scale VR). Umožnil tak rozvoj VR technologie do podoby, v jaké ji známe dnes. Nové modely HTC VIVE Pro 2, VIVE Focus 3 a VIVE Flow, které na průkopnický headset navazují tak uživatele pohltí vizuálně, fyzicky i emocionálně, ať už se jedná o náročné hráče či profesionály.