Proč koupit vchodové a interiérové dveře najednou? Výhod je hned několik!

Dveře jsou nezbytnou součástí každé domácnosti. Aby nám sloužily mnoho let, je potřeba jejich výběru věnovat dostatek času i pozornosti. I když se hlavní funkce vchodových a interiérových dveří liší, je výhodné pořídit je společně u jednoho dodavatele.

Kromě výrobců specializujících se výhradně na interiérové nebo vchodové dveře, jsou na českém trhu i takoví, kteří nabízejí oboje. „Z dlouholetých zkušeností víme, že co zákazník to jiný vkus a jiné požadavky. Snažíme se proto rozšiřovat naše portfolio a uvádět na trh nové dekory tak, aby si u nás vybral opravdu každý. A protože řada zákazníků jasně deklarovala potřebu mít vzhledově sjednocenou domácnost, přenesli jsme estetiku a designové možnosti z interiéru také na povrch vysoce funkčních bezpečnostních dveří. V naší nabídce tak najdete nejen kvalitní a krásné interiérové dveře, ale také bezpečnostní vchodové dveře do bytů certifikované ve 2. a 3. bezpečnostní třídě,“ říká Jiří Mužík, obchodní ředitel společnosti SOLODOOR a.s.

Společný nákup je praktické řešení, které přináší mnoho výhod. V první řadě díky tomu, že objednáváte vše u jednoho výrobce, můžete jednoduše sladit vzhled všech dveří napříč vaší domácností. „Naše produkty nabízejí skvělou funkčnost bez nutnosti rezignovat na design, a to jak v případě interiérových dveří, tak i v případě vchodových dveří do bytů. K dispozici je široká škála různých povrchů a dekorů, které lze krásně zkombinovat a vytvořit si designový a harmonický domov, do kterého se budete rádi vracet,“ vysvětluje J. Mužík. Další významnou výhodou je úspora času a energie. Pořízením všech dveří najednou se vyhnete opakovaným návštěvám obchodů nebo zdlouhavým jednáním s prodejci. Jednorázový nákup je jednoznačně rychlejší, jednodušší a pohodlnější. Navíc pokud nakupujete u jednoho výrobce, máte jistotu, že všechny dveře budou stejně kvalitní a bude se vám lépe plánovat a koordinovat jejich instalace. A v neposlední řadě, pokud se během instalace nebo při běžném užívání objeví nějaké problémy, je jednodušší řešit je s jedním dodavatelem než se obracet na více různých firem.

Pokud si nejste výběrem jisti, zastavte se na jedné z našich franšízových prodejen. Profesionální a milý personál vám pomůže zorientovat se v nabídce a doporučí vám vhodné řešení odpovídající vašim představám a požadavkům. V prodejnách je také možnost si tzv. naživo prohlédnout jednotlivé typy dveří, různé povrchy i dekory,“ uzavírá Jiří Mužík ze společnosti SOLODOOR.

SOLODOOR a.s., český výrobce interiérových dveří, vchodových dveří do bytů a obložkových zárubní, vyrobí za rok více než 180 000 dveří a 80 000 zárubní, čímž se řadí mezi největší výrobce na trhu. Je držitelem osvědčení „CZECH MADE“ a označení „Ekologicky šetrný výrobek“. Kromě široké škály produktů nabízí také poradenství a odbornou montáž s pětiletou zárukou na své zboží.

Společnost vznikla v roce 1997, přičemž její kořeny sahají hlouběji do historie dřevařského průmyslu v Sušici, která se celosvětově proslavila výrobou sirek. S více než 180 zaměstnanci patří mezi největší zaměstnavatele v regionu. Výrobky SOLODOOR najdete v cca 20 franšízových prodejnách, 1 podnikové prodejně, cca v 80 prodejních studiích či zalistované v nabídce hobbymarketů a také v síti prodejen stavebnin po celé České a Slovenské republice. Společnost využívá nejmodernějších německých a italských technologií, díky kterým vyrábí dveře a zárubně s unikátní oblou hranou a v exkluzivních povrchových úpravách, jež nemají na trhu konkurenci.