TP-Link představuje nové Omada L2+ switche s 90 W PoE++ napájením

Česká republika, Praha – 22. srpna 2024 – Společnost TP-Link, přední poskytovatel síťových řešení, oznamuje uvedení svých nejnovějších produktů v rámci řady Omada L2+ plně spravovatelných switchů: SG3452XMPP a SG3428XMPP. Tyto vysoce výkonné produkty jsou vybaveny technologií 90 W PoE++, což umožňuje napájení náročných zařízení, jako jsou bezdrátové přístupové body, bezpečnostní kamery a další síťové prvky.

Model SG3452XMPP nabízí 48 gigabitových portů RJ45 a 4x 10G SFP+ sloty s celkovým rozpočtem PoE 750 W, zatímco SG3428XMPP disponuje 24 gigabitovými porty RJ45 a 4x 10G SFP+ sloty s celkovým rozpočtem PoE 500 W. Taková konfigurace poskytuje dostatečnou kapacitu pro možný růst sítě. Oba modely podporují technologii 90 W PoE++ podle standardu 802.3bt Type 4, která zajišťuje dostatečný výkon pro napájení i těch nejnáročnějších zařízení.

Switche jsou vybaveny pokročilými funkcemi zabezpečení, včetně ochrany před DoS útoky, ACL filtrování a 802.1X autentizace pro zajištění bezpečnosti a spolehlivosti sítě. Integrace s platformou Omada SDN umožňuje centralizovanou správu a monitorování sítě prostřednictvím jednotného rozhraní. To usnadňuje konfiguraci a správu síťových zařízení. Samostatná správa je pak možná také přes webové rozhraní, CLI příkazy (Telnet a sériová konzole), SNMP a RMON. Oba modely disponují odolným kovovým pouzdrem pro montáž do 19“ racku.

TP-Link klade důraz na ekologickou udržitelnost a energetickou úspornost, což se odráží v technologii automatického nastavení napájení podle aktuální potřeby.

Klíčové vlastnosti nových Omada L2+ switchov:

  • Výkonný PoE++ napájecí výkon: Oba modely podporují technologii 90 W PoE++.
  • Škálovatelnost a flexibilita: Model SG3452XMPP nabízí 48 gigabitových portů a 4 10G SFP+ sloty, zatímco SG3428XMPP disponuje 24 gigabitovými porty a 4 10G SFP+ sloty.
  • Vysoká úroveň zabezpečení: Oba switche jsou vybaveny pokročilými funkcemi zabezpečení, včetně ochrany před DoS útoky, ACL filtrování a 802.1X autentizace.
  • Jednoduchá správa: Integrace s platformou Omada SDN umožňuje centralizovanou správu a monitorování sítě prostřednictvím jednotného rozhraní, což usnadňuje konfiguraci a správu síťových zařízení.
  • Pokročilé funkce: Statické směrování, VLAN, ACL, QoS, IGMP Snooping, OAM a DDM, podpora IPv6.
  • Energetická efektivita: Automatické nastavení napájení podle aktuální potřeby.
  • Záruka a podpora: Záruka 5 let, lokální obchodní a technická podpora v češtině zdarma.

Bližší informace o produktu naleznete zde:
https://www.tp-link.com/cz/business-networking/omada-switch-l3-l2-managed/sg3452xmpp/

https://www.tp-link.com/cz/business-networking/omada-switch-l3-l2-managed/sg3428xmpp/

Fotografie produktu jsou k dispozici zde:
https://flic.kr/s/aHBqjBEdFR

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů a řešení pro smart home dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 5G routery, VDSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche i produkty a senzory pro chytrou domácnost, pro řízení spotřebičů i sledování elektrické energie. Další informace naleznete na adrese www.tp-link.com/cz.