SkyShowtime odhalila trailer a datum premiéry chystaného dokumentu Klitschko: More Than a Fight

SkyShowtime dnes odhalila oficiální trailer a datum premiéry snímku Klitschko: More Than a Fight. Dokument bude k dispozici exkluzivně na platformě od 6. října.

V tomto inspirativním a poutavém novém traileru diváci nahlédnou do životů bývalých mistrů světa v těžké váze Vitalije a Wladimira Kličkových, kteří tomuto sportu dominovali více než deset let. Dokument sleduje cestu Vitalije z ringu do politického úřadu, ve kterém jako nejdéle sloužící starosta Kyjeva stál v čele obrany hlavního města při útoku ruských ozbrojených sil v únoru 2022.

Režisér Kevin Macdonald v komentáři k dokumentu uvedl: „Stejně jako spoustu lidí po celém světě i mě šokovala a pobouřila agrese, vraždění a svévolné ničení během invaze Ruska na Ukrajinu. Chtěl jsem nějak pomoci – a vytvořit dokument je to jediné, co můžu udělat. Jsem vděčný Sky za to, že nám tento film umožnila natočit, někdy i přes velké překážky, a také bratrům Kličkovým, že nám umožnili přístup do těch nejosobnějších částí jejich života a ukázali nám co znamená odvaha a houževnatost.

Tento dokumentární film režíroval držitel Oscara® Kevin Macdonald (One Day in September, Touching the Void, Bruno v Tyson). který se ponořil do exkluzivních osobních archivů, aby propojil retrospektivní příběh z dětství bratrů Kličkových v Sovětském svazu a jejich neuvěřitelnou sportovní kariéru se současnými záběry z Ukrajiny, USA a Německa od oceňovaného kameramana Edgara Dubrovskiho (Tinder Swindler), které zachycují, co všechno je potřeba ke společné obraně města a země během války. 

Zatímco Wladimir využívá svého statusu celebrity a popularity k získání finančních prostředků a vojenské podpory pro obranu Ukrajiny, jádrem příběhu je pozoruhodná proměna Vitalije ze sportovního hrdiny v politickou osobnost. Od role zástupce opozice během revoluce na Majdanu v roce 2014 po starostu bojujícího proti korupci si Vitalij vyzkouší své vůdčí schopnosti, které se mu budou při zajišťování bezpečí milionů obyvatel Kyjeva hodit – a sleduje ho při tom celý svět.

Klitschko: More Than a Fight produkují Docsville Studios a Sky Studios.

 

Klitschko: More Than a Fight v režii Kevina Macdonalda vychází v produkci Lawrence Elmana a Sophie Daniel. Hlavním kameramanem a spolurežisérem je Edgar Dubrovskiy. Dokument je z produkce Docsville Studios a Sky Studios. Výkonné produkce se ujali Poppy Dixon a Hayley Reynolds za Sky, Vesna Cudic za Sky Studios, Christian Asanger a Felix Kempter za Sky Deutschland. Nick Fraser, Duncan Heath, a Kevin Macdonald jsou výkonnými producenty za Docsville Studios a Leopold Hoesch je výkonným producentem za Broadview Pictures.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek www.skyshowtime.com.

Cena měsíčního předplatného Standardní s reklamou je 159 Kč a cena měsíčního předplatného Standard Plus je 219 Kč. Předplatné Standardní s reklamou obsahuje reklamy, zatímco předplatné Standard Plus zůstává bez reklam.

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime byla spuštěna na všech svých trzích v roce 2023 a je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung, u vybraných distribučních partnerů na svých trzích a prostřednictvím webových stránek.