SLISSH: Nový standard ve světě voděodolných šperků

SLISSH přichází na český trh s odvážnou vizí: vytvořit komunitu, kde šperky nejsou jen doplňkem, ale způsobem sebevyjádření. Značka se zaměřuje na kvalitu, odolnost a funkčnost, přičemž stále sleduje nejnovější trendy. Šperky SLISSH jsou vyrobeny z nerezové oceli a pokoveny 18k žlutým nebo bílým zlatem, což jim dodává luxusní vzhled a dlouhou životnost.

Představte si Curych za ranního rozbřesku – město, které žije v tichém rytmu. Ulice plné lidí, kteří v kávových šálcích drží své rituály a v špercích svou eleganci. Je to místo, kde se zrodila myšlenka SLISSH – v prostředí, kde je styl přirozený, ale nikdy ne náhodný. Inspirace tímto městem přivedla na svět značku, která rozumí potřebám moderního života. Šperky SLISSH jsou navrženy tak, aby vám každý den připomínaly, že krása může být trvalá a stále dostupná.

 

“Naše šperky nejsou jen o kráse, ale o příběhu, který vypráví. Chceme, aby každý, kdo nosí SLISSH, byl součástí naší komunity, která se řídí jediným pravidlem – YOUR STYLE, YOUR RULES!” říká spoluzakladatelka značky, Evgenia Klochay.

Aktuálně značka představuje své první čtyři kolekce: Drop 1 – Basics, kde najdete nadčasové kousky pro každodenní nošení; Drop 2 – Color Pop, plnou odvážných barev a výrazných detailů; Drop 3 – Unchained, která nabízí šperky s důrazem na svobodu a pohyb; a Drop 4 – Drizzle, jež přináší jemné, ale sofistikované designy inspirované dešťovými kapkami. Všechny kolekce jsou voděodolné a odolné proti potu, takže se mohou stát každodenními nositeli stylu.

Ceny šperků se pohybují od 690 Kč do 1 990 Kč, což z nich činí dostupný luxus pro každého, kdo hledá stylové a odolné doplňky do svého života. Značka SLISSH navíc poskytuje doživotní záruku na barvu šperků – pokud ji kdykoliv ztratí, stačí kontaktovat zákaznickou podporu.