TP-Link Tapo C410 KIT: Sada bezpečnostní kamery a solárního panelu zajistí nepřetržité napájení bez nutnosti kabelů

Česká republika, Praha – 26. srpna 2024 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových řešení a produktů chytré domácnosti, představuje novinku na trhu domácí bezpečnosti – sadu s bezdrátovou kamerou Tapo C410 v balení se solárním panelem. Produkt potěší všechny uživatele, kteří hledají spolehlivou a bezúdržbovou bezpečnostní kameru bez nutnosti kabelového připojení či měnění baterií.

Spolehlivé noční vidění ve vysokém rozlišení

Bezdrátová kamera Tapo C410 se vyznačuje vysokým rozlišením 2K 3MP, které umožňuje zřetelné a ostré záběry. Díky vysoce kvalitnímu obrazu jsou zabírané detaily lépe rozeznatelné, což hraje klíčovou roli při identifikaci osob nebo registračních značek vozidel. Kamera je vybavena pokročilým nočním viděním, jež zajišťuje kvalitní záběry i za zhoršených světelných podmínek. Integrované infračervené LED diody umožňují sledování až na vzdálenost 30 metrů v naprosté tmě.

Jednou z hlavních výhod kamery Tapo C410 je její bezdrátové připojení. Kamera využívá dvoupásmovou Wi-Fi síť, což zajišťuje stabilní a spolehlivý přenos dat, aniž by bylo potřeba kabelové připojení. Díky tomu je instalace jednoduchá a flexibilní bez nutnosti složitých instalačních prací.

Stačí 45 minut slunečního svitu denně

Kamera Tapo C410 společně se solárním panelem, který umožňuje její nepřetržité napájení bez nutnosti výměny baterií či připojení k elektrické síti, představuje zcela samostatné bezúdržbové zabezpečení díky nepřetržitému napájení ze sluneční energie. Solární panel je schopen energii efektivně využívat k dobíjení kamery, což je nejen ekologické, ale i ekonomicky výhodné řešení. Tato vlastnost je obzvláště přínosná pro venkovní instalace, kde není vždy snadno dostupný zdroj elektřiny. Pro celý jeden den provozu stačí 45 minut přímého slunečního světla.

Nabitá praktickými funkcemi

Další důležitou funkcí kamery Tapo C410 je inteligentní detekce pohybu. Kamera dokáže rozpoznat pohyb a okamžitě zaslat upozornění na váš mobilní telefon prostřednictvím aplikace Tapo, která je dostupná pro Android a iOS v češtině i slovenštině. Uživatelé si také mohou nastavit specifické oblasti detekce pohybu. To minimalizuje falešné poplachy způsobené například padajícím listím či pohybem zvířat. Tapo C410 zároveň podporuje obousměrný zvuk, jenž umožňuje komunikaci s osobami v blízkosti kamery. To se hodí třeba při hovoru s kurýrem. Maximální pohodlí uživatelů pak podtrhuje kompatibilita s komunikačními asistenty Alexa a Google Assistant. 

Záznamy z kamery mohou být ukládány buď na microSD kartu s kapacitou až 512 GB, nebo do cloudového úložiště Tapo Care, které za poplatek nabízí zabezpečený přístup k záznamům odkudkoliv. 

Aplikace Tapo také poskytuje uživatelům plnou kontrolu nad kamerou prostřednictvím jejich mobilních zařízení. Lze tak kdykoliv a odkudkoliv sledovat živý přenos z kamery, přehrávat záznamy nebo upravovat nastavení kamery. Aplikace je uživatelsky přívětivá a intuitivní, což zajišťuje jednoduché ovládání i pro méně technicky zdatné uživatele.

Bezpečnostní opatření jsou v případě kamery Tapo C410 na nejvyšší úrovni. Data jsou šifrována pomocí pokročilých bezpečnostních protokolů, čímž je zajištěna ochrana před neoprávněným přístupem. Kamera je také odolná vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám díky stupni krytí IP65 a tím je chráněna proti prachu a vodě.

Kamera Tapo C410 KIT je tedy ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivou a snadno instalovatelnou bezpečnostní kameru s dlouhodobým napájením prostřednictvím solárního panelu v sadě. 

Klíčové vlastnosti Wi-Fi sady kamery a solárního TP-Link Tapo C410 KIT:

  • Bezdrátové flexibilní připojení
  • Rozlišení 2K 3MP
  • Barevné noční vidění
  • Nepřerušované napájení pomocí solárního panelu
  • Inteligentní detekce osob
  • Odolnost IP65
  • Flexibilní možnosti ukládání záznamů (microSD, Cloud)
  • Podpora hlasových asistentů

Bližší informace o produktu naleznete zde:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c410-kit/

Fotografie produktu jsou k dispozici zde:
https://www.flickr.com/photos/197901606@N03/albums/72177720319791399/

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů a řešení pro smart home dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 5G routery, VDSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche i produkty a senzory pro chytrou domácnost, pro řízení spotřebičů i sledování elektrické energie. Další informace naleznete na adrese www.tp-link.com/cz.