T-Mobile v září nabídne dotace na Xiaomi a T Phone 2

Návrat do školních lavic mohou zákazníci T-Mobile využít k nákupu nového mobilního telefonu. Během září na ně čekají dotace na kompletní portfolio značky Xiaomi a výhodně pořídí i smartphony T Phone 2. Nadále lze uplatnit tarifní dotace na hardware a také na zařízení značky Apple.

V září si mohou zákazníci z bohaté nabídky telefonů vybrat například výhodnou korunovku – Xiaomi Redmi 13C 5G 128GB, který s tarifem Neomezeně XL s výhodou pořídí za 1 Kč. Chybět nebudou ani oblíbené dvojičky, například Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 256GB ve spojení s Xioami Redmi 10 5G 64GB. Tato dvojička je s tarifem Neomezeně 4XL s výhodou dostupná již za 5 499 Kč. 

Zákazníci, kteří si v září koupí jakýkoliv T Phone nebo T Tablet se smlouvou na 24 měsíců získají také bezdrátová sluchátka od T-Mobilu za 1 Kč. Nadále lze uplatnit tarifní dotace na nákup notebooků Acer, televizorů Philips nebo herní konzole Sony PlayStation. Jako každý měsíc i v září platí tarifní dotace na zařízení Apple iPhone, Apple Watch nebo iPad.