Sharp/NEC uvádí na trh projektory Sharp s rozlišením 4K pro vysokoškolské a firemní prostředí

Mnichov 4. září 2024 – Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe představuje dva nové laserové projektory značky Sharp. Profesionální instalační projektory Sharp X141Q a Sharp X171Q díky technologii „shiftování“ čipu nabízejí 4K+ rozlišení, vylepšený DLP kontrast a výborné zpracování obrazu s vysokou hustotou pixelů a dokonalé podání černé. Díky těmto vlastnostem jsou ideální pro instalaci na vysokých školách a firmách, ale také v muzeích a interaktivních instalacích. 

Nové projektory s technologií RB laser zobrazují nejostřejší detaily a nejvěrnější barvy pro jakékoliv zasedací či univerzitní místnosti. Ostré 4K+ rozlišení zajišťuje dokonalou jasnost obrazu, což umožňuje snadné prohlížení i velmi detailního obsahu, zatímco laserový zdroj světla nabízí vynikající barevný výkon s živými odstíny červené. Tyto modely jsou vybaveny novou vysoce účinnou pixelovou (HEP) DLP technologií, která zvyšuje DLP kontrast, nabízí lepší kompatibilitu s infrastrukturou WUXGA. 

RB laserová technologie je vysoce efektivní při reprodukci přirozených odstínů, minimalizuje spotřebu energie a přitom dosahuje brilantních barev i při vysokých úrovních jasu. Stabilní obraz je po celou dobu životnosti projektoru zaručen utěsněnému optickému členu s certifikací IP6X, což zároveň minimalizuje potřebu údržby.

Kompaktní a lehký design tohoto projektoru nabízí veškeré profesionální funkce pro snadnou instalaci a přesné nastavení. Pro vysokoškolské instituce, muzea a konferenční místnosti nabízejí modely Sharp X141Q a X171Q spolehlivý dlouhodobý výkon s mimořádně nízkými celkovými náklady na provoz. Díky propracovanému designu je jejich malý rozměr v kontrastu s vysokým výkonem při nízké spotřebě energie.

„Naše dva nové modely projektorů značky Sharp poskytují výkonnou a efektivní projekci s nejostřejšími detaily a znovu potvrzují náš trvalý závazek k zajištění kvality, servisu a udržitelnosti,“ uvedl Gerd Kaiser, Senior Product Line Manager Large Venue Projectors ve společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe. „S novými modely nabízíme zcela novou generaci objektivů, které umožňují optimální zobrazení 4K+ rozlišení a vysoké úrovně jasu. Jde o ideální řešení pro použití ve vysokoškolských a firemních prostředích, stejně jako v muzeích či interaktivních instalacích“

Projektor Sharp X141Q bude dostupný od října 2024.
Model Sharp X171Q bude následovat v prosinci 2024. 

Pro více informací prosím navštivte naše webové stránky https://www.sharpnecdisplays.eu/p/cz/cs/launch/rp/new-sharp-projectors.xhtml

Kvalita dělá rozdíl – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletní sortiment společnosti Sharp/NEC naleznete ZDE.

Dostupnost a distribuce produktů:

Produkty můžete zakoupit v síti CZ/SK Sharp/NEC distributorů nebo dealerů:

AT Computer CZ i SK, AP Media SK, AV MediaeD System CZ i SK, ExacSWSImpromat CZ i SK, Nowatron Elektronik a TD SYNNEX Czech.

3 roky záruka výrobce:

Sharp/NEC poskytuje tří letou záruku ve standardu, lze přikoupit rozšířenou záruku výrobce až na 5 let.
Výrobce tak nabízí nejvyšší bezpečnost investice a velmi nízké celkové náklady na vlastnictví produktů.
Sharp/NEC poskytuje na své výrobky službu SERVICE PLUS – závazek kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis produktů Sharp/NEC zajišťuje společnost:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o. se sídlem Třida Tomáše Bati 5267, 760 01 Zlín

O společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH 

Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe GmbH je předním světovým poskytovatelem profesionálních a komerčních vizuálních technologií a řešení digitální reklamy, kterou společně vlastní společnosti Sharp Corporation a NEC Corporation. Sharp NEC Display Solutions nabízí jedno z nejširších portfolií vizuálních řešení v oboru, inovuje LCD displeje, lampové a laserové projektory, dvLED, technologie 8K a 5G, řešení pro spolupráci, kalibrační nástroje, IoT a analytiku řízenou umělou inteligencí. Společnost Sharp NEC Display Solutions je důvěryhodným jménem a poskytovatelem komplexních řešení se silnými vazbami na partnery v oboru a má pověst kvalitního a spolehlivého dodavatele a špičkové zákaznické podpory s řadou profesionálních služeb. Organizace poskytuje služby na nejrůznějších trzích a její odborné znalosti zahrnují maloobchod, podniky, vzdělávání, zábavu, dopravu, energetiku, veřejné služby a další.

Další informace naleznete na adrese www.sharpnecdisplays.eu.
Sledujte nás na našich sociálních sítích: Twitter, LinkedIn, YouTube a Facebook.