Raiffeisenbank nabízí nižší úrokovou sazbu při financování energeticky úsporného bydlení

Praha 9. září 2024 – Raiffeisenbank v rámci pravidelné kampaně Hypodny tentokrát nabízí zvýhodněnou úrokovou sazbu při sjednání Odpovědné hypotéky a slevu na pojištění nemovitosti. Součástí akce je i odhad nemovitosti zdarma.

Zájemci, kteří si v období od 9. září do 31. října 2024 sjednají hypotéku na energeticky úsporné bydlení, získají slevu 0,2 % z úrokové sazby a slevu 10 % na pojištění nemovitosti. Součástí kampaně je i odhad nemovitosti zdarma ke všem typům hypotečních úvěrů. Klienti tak mohou díky těmto benefitům ušetřit nemalé finanční prostředky spojené s hypotékou a následně i s energiemi domácnosti.

„V rámci podzimních Hypodnů bychom klientům rádi usnadnili cestu k financování energeticky úsporného bydlení a současně se tak i aktivně podíleli na podpoře udržitelného rozvoje a životního prostředí. Naše banka se dlouhodobě hlásí k principům odpovědného bankovnictví a tato kampaň tento závazek jen potvrzuje,“ říká Kateřina Vranová, produktová manažerka hypoték v Raiffeisenbank.

Celý proces sjednání hypotéky je u nás velmi rychlý a jednoduchý. Klient si může sám z pohodlí domova modelovat hypotéku, a to jak z webového prostředí Raiffeisenbank, tak samozřejmě i ze svého internetového či mobilního bankovnictví. Díky tomu může během pár minut získat nabídku s garancí sazby na 30 dní. 

Více informací na http://www.rb.cz/hypodny.

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.
Raiffeisenbank působí na českém bankovním trhu od roku 1993 a patří mezi největší banky na tuzemském trhu. Je českou bankou s rakouským vlastníkem. Sídlo banky je v České republice, řídí se pravidly podnikání nastavenými Českou národní bankou a je jednou z pěti tzv. „systémově významných bank”, na které jsou Českou národní bankou kladeny nejvyšší požadavky na finanční sílu a stabilitu. Podnikání české Raiffeisenbank se odehrává v České republice, případně v EU.