Martin Moravec se stal novým One Lenovo Channel Sales Leaderem ve společnosti Lenovo

Praha, 10. září 2024 – Martin Moravec nově povede obchodní týmy sekce chytrých zařízení (IDG, Intelligent Devices Group) a infrastrukturních řešení (ISG, Infrastructure Solutions Group) ve společnosti Lenovo. Na nový post přichází z pozice manažera prodeje ze segmentu ISG pro malé a střední podniky v rámci regionu střední a jihovýchodní Evropy. Jeho hlavním úkolem bude záštita divize One Lenovo SMB & channel, která se stará o komplexní portfolio vzájemně propojených služeb a rozvoj obchodního kanálu Lenovo.

Je mi velkou ctí převzít vedení Lenovo Channel & SMB týmu sekce koncových zařízení (IDG) a infrastrukturních řešení (ISG). Posun pro mne představuje nejen výzvu, ale i obrovskou příležitost pro další růst a rozvoj našeho obchodního kanálu. Roli vnímám jako klíčovou pro úspěšné poskytování komplexního portfolia vzájemně propojených služeb našim zákazníkům. Naším cílem je přinášet inovativní řešení a podpořit naše partnery ve všech aspektech jejich podnikání. S iniciativou v rámci Lenovo 360 se chceme zaměřit na ucelený přístup, který propojuje všechny naše produkty a služby, a tím zajišťuje maximální hodnotu pro naše zákazníky a partnery. Věřím, že s naším zkušeným týmem a silnou vizí dokážeme dosáhnout významného růstu a upevnit naši pozici lídra na trhu.“

Martin Moravec získal titul inženýra v oboru Economics and Management na České zemědělské univerzitě v Praze, kde si osvojil znalosti ekonomických, obchodních a manažerských principů. Působí ve společnosti Lenovo, respektive ještě předtím ve společnosti IBM, od roku 2008. Své profesionální zkušenosti rozšířil během let jako Channel Leader pro Česko, Slovensko a Polsko nebo jako Business Development Manager pro Lenovo ISG, což mu umožnilo získat cenné poznatky a dovednosti v oblasti prodeje a vedení týmů. V posledních letech tak získal řadu zkušeností s vedením SMB prodejního týmu v region střední a jihovýchodní Evropy.

Ve volném čase se Martin věnuje hlavně rodině, která je pro něj důležitým zdrojem energie, podpory a inspirace. Mezi jeho oblíbené aktivity patří cestování, hraní ledního hokeje a jízda na kole. Rád poznává nové kultury a spojuje aktivní a odpočinkové volnočasové aktivity, ať už v rámci České republiky, či zahraničí – na horách, u moře nebo kdekoli jinde. Lednímu hokeji se věnuje od malička a cyklistice s malými přestávkami také celý život.

O společnosti Lenovo

Lenovo je globální technologická společnost s obratem 57 miliard USD, která se nachází na 248. místě v žebříčku Fortune Global 500 a každý den poskytuje služby milionům zákazníků na 180 trzích. Společnost Lenovo, která se zaměřuje na odvážnou vizi poskytovat chytřejší technologie pro všechny, navázala na svůj úspěch největší světové společnosti v oblasti osobních počítačů svým kompletním portfoliem zařízení připravených a optimalizovaných pro umělou inteligenci (počítače, pracovní stanice, chytré telefony, tablety), infrastruktury (datová centra, úložiště, edge, HPC a softwarově definovaná infrastruktura), softwaru, řešení a služeb. Pokračující investice společnosti Lenovo do inovací, které mění svět, vytváří inkluzivnější, důvěryhodnější a chytřejší budoucnost pro každého a kdekoli. Společnost Lenovo je zapsána na hongkongské burze cenný papírů pod značkou Lenovo Group Limited (HKSE: 992) (ADR: LNVGY). Pro více informací navštivte stránky https://www.lenovo.com a přečtěte si nejnovější zprávy prostřednictvím StoryHub.