České Bubblify zahajuje mediální komunikaci ve spolupráci s Antenna Group

Praha, 23. září 2024 – Společnost Bubblify, rychle rostoucí franšíza pod hlavičkou dynamické Twistcafe Group, oznámila zahájení mediální komunikace na českém trhu ve spolupráci s agenturou Antenna Group, která se specializuje na klienty z oblasti financí, investic a e-commerce. Cílem této spolupráce je prezentovat Bubblify jako inovativní investiční nástroj, který nabízí příležitost pro investory a franšízanty díky svému jedinečnému konceptu prodeje bubble tea.

Antenna Group bude v rámci spolupráce zajišťovat komplexní korporátní a odbornou komunikaci, se zaměřením na budování povědomí o značce Bubblify jako atraktivní investiční příležitosti. Okrajovou součástí komunikační strategie bude také produktová komunikace, která přiblíží unikátní nabídku bubble tea od Bubblify široké veřejnosti.

„Rychlý růst Bubblify je důkazem silného zájmu investorů i zákazníků o náš franšízový model, i proto chceme být vidět mezi investory a landlordy jako dynamická a perspektivní značka. Chceme ukázat, že dlouhodobá investice nemusí znamenat jen koupi nemovitosti, ale může zahrnovat i inovativní franšízové koncepty, které nabízejí vysoký potenciál růstu a zisku,“ uvedla Andrea Fenn, spoluzakladatelka společnosti Bubblify.

Šimon Rákosník, Executive Vice President pro region střední a východní Evropy Antenna Group, dodává: „Spolupráce s Bubblify skvěle zapadá do našeho portfolia, v rámci kterého se staráme o komunikaci různých investičních nástrojů od venture capital fondů až po retail investiční platformy. Navíc máme zkušenosti s komunikací sesterské franšízy Trdlokafé, a proto nás těší, že můžeme naše know-how rozšířit i na franšízový koncept Bubblify. Věříme, že naše společná práce pomůže Bubblify ještě více zviditelnit a představit tuto značku jako silný a atraktivní investiční nástroj.“

O společnosti Bubblify

Bubblify je inovativní franšíza pod dynamickou společností Twistcafe Group, která se specializuje na prodej oblíbeného bubble tea. Během necelých dvou let od svého vzniku v květnu 2023 otevřela více než čtyři desítky poboček po celém světě, včetně prestižních lokalit jako Pražský hrad nebo JBR v Dubai.

Pod vedením spoluzakladatelů Andrey Fenn a Daniela Ryšky Bubblify aktuálně otevírá 4 až 6 nových poboček měsíčně, přičemž se dynamicky rozrůstá nejen v České republice, kde má 50 poboček, ale také na Slovensku, v Rumunsku a v Dubaji. Tento rychlý růst odráží silnou poptávku po kvalitním a originálním bubble tea, které značka Bubblify nabízí.

Twistcafe Group, pod kterou Bubblify spadá, zahrnuje koncepty jako Trdlokafe, Twistcafe, My Food Place, Pizza Raketou, Rio, Cinname a další. Cílem skupiny je vytvářet vynikající produkty pro zákazníky a poskytovat špičkové služby investorům a franšízantům, čímž zajišťuje úspěšné a ziskové podnikání. Vstupem do prestižních lokalit a expanzí na mezinárodní trhy se Twistcafe Group neustále posouvá směrem k dalším úspěchům.

O společnosti Antenna Group

Antenna Group je globální integrovaná marketingová a komunikační agentura, která spolupracuje s nejzajímavějšími a nejpřevratnějšími světovými společnostmi v oblasti klimatu, energetiky, mobility, nemovitostí, zdravotnictví a nových technologických odvětví B2B. Našimi klienty jsou transformační a význačné korporace, startupy, investoři a neziskové organizace, které se nacházejí na prahu éry adopce – dnešního světa, v němž společnosti zastupující všechna hospodářská odvětví horečně přijímají klimatické technologie a udržitelná řešení. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránky antennagroup.com.