Hypermarket Albert otevírá ve Varyádě po 1,5měsíční přestavbě

Nákupní centrum Varyáda pokračuje ve své rozsáhlé modernizaci, kterou odstartovala začátkem letošního roku. Aktuálně znovuotevírá hypermarket Albert, který byl od srpna uzavřen a nyní se ve zbrusu nové podobě chystá opět přivítat zákazníky. Ty od 25. září čeká vylepšené prostředí pro nakupování, efektivnější uspořádání, a ještě širší sortiment, který podporuje zdravý životní styl zákazníků. 

„Cílem naší modernizace je nabídnout zákazníkům co nejpříjemnější zážitek z nakupování. Nový hypermarket Albert přinese nejen pestřejší nabídku produktů, ale i řadu technologických inovací, které zvýší komfort nakupování a zároveň přispějí k snižování uhlíkové stopy,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace investora EPG Group

„Náš tým zaměstnanců se již těší na zákazníky a jsme rádi, že můžeme otevřít modernizovanou prodejnu v novém, svěžím vzhledu. Pro zákazníky jsme připravili 15% slevu na výrobky Nature’s Promise a BIO s aplikací Můj Albert. V prodejně také najdou široký sortiment zdravých potravin, například pod značkou Fresh Bistro. Připravili jsme lákavé akční nabídky a zboží za spolehlivě nízké ceny. Věříme, že zákazníci ocení i možnost využívat věrnostní aplikaci Můj Albert s dodatečnými slevami, inspirativními zdravými recepty, nákupním seznamem a sběrem kreditů,” popisuje změny Jiří Mareček, ředitel pro komunikaci a udržitelnost ve společnosti Albert.

Chybět nebude nová sekce bio potravin a produktů pro celiaky či vegany

Znovuotevřený Albert nabídne zákazníkům možnost, jak si zdravě, udržitelně a lokálně nakoupit. Prostory s nákupní plochou 3 800 m² zprostředkují výrazně rozšířený sortiment, a to včetně vlastních značek. V nové sekci „Zdravě s Albertem“ bude k dispozici široká nabídka bio potravin a produktů pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy. Mezi nabízenými značkami nechybí ani oblíbené produkty Fresh Bistro, Nature’s Promise, Perla a Delicata.

Nově instalované technologie jsou ohleduplnější k životnímu prostředí

Prodejna nově disponuje také moderním chladícím a mrazícím nábytkem osazeným teplotními čidly, která hlídají optimální teplotu a tím i kvalitu, ale zároveň šetří energií. Spolu s efektivním LED osvětlením omezují spotřebu elektřiny a tím snižují uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Díky všem inovacím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií.

Nakupujte rovnou do tašky a ušetřete si čas u pokladen

V novém hypermarketu nechybí ani oblíbené samoobslužné pokladny, které přispívají k rychlejšímu odbavení nákupu bez nutnosti čekání ve frontě. Další inovací je služba Albert Scan, která zákazníkům umožňuje skenovat produkty přímo během nákupu a vkládat je rovnou do nákupní tašky.

„Jsme přesvědčeni, že modernizovaná prodejna Albert lidi nadchne a zprostředkuje jim ještě pohodlnější nakupování. Až do 22. října je pro všechny zákazníky připravena 10% sleva na celý nákup s aplikací Můj Albert a současně Varyáda chystá při příležitosti znovuotevření ochutnávkový den, kdy budeme od 9 do 16 hodin návštěvníkům nabízet občerstvení doplněné lehkým šumivým vínem v kombinaci s příjemnou hudbou,“ uzavírá ředitel Malý.

O Varyádě:

Nákupní centrum Varyáda je nejnavštěvovanějším nákupním centrem regionu, které letos slaví 19 let své existence. Za tu dobu prošly jeho branami desítky milionů návštěvníků. Na více než 18 000 m2 se nachází téměř 70 obchodů světových módních značek, obchody s kosmetikou, šperky nebo elektronikou, hypermarket Albert či kavárny a kadeřnictví. Budova byla uvedena do provozu v roce 2005 a aktuálně probíhá její modernizace a rozšíření za plného provozu centra. Předpokládaný termín dokončení je před vánoční sezónou 2025. Varyáda patří společně s nákupním centrem Central Most do portfolia investiční společnosti EPG Group.

 

Kompletní informace o nové Varyádě, stejně jako detaily o jednotlivých fázích výstavby, jsou k dispozici na webové stránce www.nova.varyada.cz.