TP-Link Tapo C200C: Dostupná domácí Wi-Fi kamera s nočním viděním a pokročilými funkcem

Česká republika, Praha – 26. září 2024 – Společnost TP-Link, celosvětový dodavatel síťových produktů a řešení pro chytrou domácnost, představuje inovativní domácí bezpečnostní Wi-Fi kameru Tapo C200C, která kombinuje špičkové technologie, moderní design a nabízí uživatelům komplexní řešení pro domácí zabezpečení.

Pokročilé monitorovací schopnosti pro kompletní přehled

Nový model nabízí vynikající rozlišení 1080p s devítinásobným digitálním zoomem, což umožňuje zachytit každý detail s mimořádnou ostrostí a jasností. Kamera je vybavena funkcí horizontálního a vertikálního otáčení, poskytující široký úhel záběru až 360° horizontálně a 114° vertikálně. Díky tomu je možné monitorovat celý prostor v místnosti, aniž by bylo třeba instalovat více kamer.

Jednou z klíčových předností kamery je její schopnost nočního vidění s dosahem až 12 metrů. Díky infračerveným LED diodám dokáže Tapo C200C poskytnout jasný obraz i v naprosté tmě, zajišťující nepřetržitý dohled nad monitorovaným prostorem. Další významnou funkci představuje detekce pohybu, která uživatele okamžitě upozorní na jakoukoli podezřelou aktivitu prostřednictvím volně dostupné mobilní aplikace Tapo. Tuto funkci lze využít nejen pro bezpečnostní účely, ale také pro chytré sledování aktivit domácích mazlíčků nebo malých dětí. Pro rodiny s dětmi je obzvláště užitečná funkce detekce dětského pláče.

Chytré funkce pro maximální pohodlí a bezpečnost

Kamera také podporuje obousměrný přenos zvuku, což je velmi užitečné při komunikaci s dětmi nebo uklidnění domácích mazlíčků na dálku.

Instalace nové domácí kamery je mimořádně jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální technické znalosti. Díky flexibilnímu montážnímu systému lze kameru snadno připevnit na strop, stěnu nebo ji jednoduše položit na stůl. Kamera podporuje ukládání záznamů na microSD kartu s kapacitou až 512 GB, což poskytuje dostatek prostoru pro dlouhodobé záznamy.

Aplikace Tapo, dostupná pro zařízení s operačním systémem iOS a Android, umožňuje plnou kontrolu nad kamerou odkudkoliv na světě. Prostřednictvím aplikace je možné sledovat živý přenos, přehrávat uložené záznamy, ovládat otáčení kamery nebo komunikovat s lidmi na druhé straně. Tapo C200C je kompatibilní s hlasovými asistenty, jako je Google Assistant a Amazon Alexa, což umožňuje ovládání kamery pomocí hlasových příkazů.

Tapo C200C představuje ideální řešení pro všechny, kdo hledají spolehlivou a cenově dostupnou bezpečnostní kameru pro domácí použití. Díky pokročilé technologii, snadné instalaci a široké škále funkcí je tato novinka optimální volbou pro základní zabezpečení domova.

Klíčové vlastnosti kamery Tapo C200C:

 

  • Rozlišení 1080p s devítinásobným digitálním zoomem
  • Vertikální a horizontální naklápění
  • Noční vidění
  • Detekce pohybu
  • Detekce dětského pláče
  • Obousměrný zvuk
  • Lokální ukládání záznamů na microSD kartu s kapacitou až 512 GB
  • 1,5m napájecí kabel
  • Hlasové ovládání
  • Aplikace Tapo
  • Snadné nastavení a správa

 

Bližší informace o produktu naleznete zde:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c200c/

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů a řešení pro smart home dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 5G routery, VDSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche i produkty a senzory pro chytrou domácnost, pro řízení spotřebičů i sledování elektrické energie. Další informace naleznete na adrese www.tp-link.com/cz.