Na dveře KLIMA se můžete spolehnout

Představte si dveře, které nejen skvěle doplní váš interiér, ale zároveň vydrží každodenní nápor rozdílných teplot a vlhkosti. Společnost SOLODOOR, jeden z předních českých výrobců interiérových dveří a zárubní, nabízí speciální úpravu konstrukce, díky které se dveře ani v náročných podmínkách nekroutí, neprohýbají ani jinak nedeformují. Dveře KLIMA jsou perfektní volbou do ložnice, verandy, kuchyně nebo koupelny. 

V nabídce jsou tři varianty dveří KLIMA podle míry jejich odolnosti:

KLIMA I – Praktické řešení pro mírné podmínky

Tyto dveře zvládnou rozdíl teplot do 5 °C a rozdíl vlhkosti do 20 %. Skvěle se tedy hodí do místností, jako jsou ložnice, ve kterých bývá obvykle teplota o trochu nižší než ve zbytku domácnosti. Úpravu KLIMA I nabízí SOLDOOR bez příplatku ke všem modelům svých dveří.

KLIMA II – Vhodné pro prostory se ztíženými podmínkami

S teplotním rozdílem do 10 °C a rozdílem vlhkosti do 35 % si poradí úprava KLIMA II. Jde o doporučené řešení pro vstupní chodby, verandy nebo jiné prostory, ve kterých je standardně nižší teplota a vyšší vlhkost než v obytných místnostech. Tyto dveře, osazené do ocelových či obložkových zárubní, jsou spolehlivou volbou pro náročnější podmínky.

KLIMA III – Maximální ochrana pro extrémní podmínky

Teplotní rozdíl až 20 °C a rozdíl relativní vlhkosti do 50 % zvládnou dveře s úpravou KLIMA III. Jsou tedy jako stvořené do koupelny a kuchyně či jako dělicí prvek mezi garáž a obytné prostory. Díky speciální úpravě své konstrukce zvládnou tyto dveře i ty nejnáročnější podmínky. Pro maximální funkčnost a dlouhou životnost je potřeba je osadit do ocelových zárubní.

Společnost SOLODOOR a.s. nabízí kromě širokého portfolia interiérových dveří a zárubní také odborné poradenství a poskytuje na všechny své modelové řady dveří záruku 5 let.

Více informací na www.solodoor.cz