Nová definice odolnosti a výkonu: HONOR představuje HONOR 200 Smart

HONOR 200 Smart kombinuje výjimečnou odolnost, dlouhou výdrž baterie a pokročilé funkce umělé inteligence pro fotografování

[Praha – 1. října 2024] – Globální technologická značka HONOR představuje HONOR 200 Smart, nový chytrý telefon střední třídy, který díky svému impozantnímu 5* hodnocení odolnosti vůči pádům a voděodolnosti IP64 nově definuje, co odolnost znamená. HONOR 200 Smart je vyroben tak, aby odolal nečekaným událostem, a zaručuje, že budete moci bez obav procházet každodenními situacemi – od náhodných pádů až po nešťastné polití. 

Navíc tento odolný smartphone přichází s dlouhou výdrží baterie a pokročilými funkcemi umělé inteligence pro fotografování. HONOR 200 Smart představuje odhodlání společnosti HONOR nabízet praktické a na funkce bohaté chytré telefony, které uspokojí potřeby spotřebitelů s omezeným rozpočtem, přičemž stále nabízejí moderní funkce a spolehlivý výkon.

„HONOR 200 Smart ukazuje závazek společnosti HONOR vyrábět technologie dostupné pro všechny tím, že integruje užitečné funkce umělé inteligence, které se obvykle vyskytují u zařízení vyšší třídy, do cenově dostupnějších modelů,“ řekl George Zhao, generální ředitel společnosti HONOR. „Náš důraz na odolnost a dlouhou výdrž baterie zaručuje, že se uživatelé mohou na své zařízení spolehnout v jakékoliv situaci, ať už jde o každodenní používání nebo náročné podmínky.“

Výjimečná odolnost: Navržen pro nečekané momenty

Život je plný nečekaných situací, ale HONOR 200 Smart je navržen tak, aby je všechny vydržel. Ať už jde o nechtěné vyklouznutí z ruky nebo přímý pád na zem, HONOR 200 Smart odolá každodenním nárazům a otřesům a umožní vám procházet dnem bez obav. HONOR u tohoto chytrého telefonu implementoval inovativní, pády tlumící architekturu, která v kombinaci s ochranou displeje z tvrzeného skla výrazně zvyšuje celkovou odolnost zařízení proti nárazům. Tento komplexní přístup k odolnosti zajišťuje, že HONOR 200 Smart vydrží náročné každodenní používání a poskytuje uživatelům klid a důvěru v dlouhou životnost jejich zařízení. HONOR 200 Smart získal prestižní certifikaci SGS Premium Performance za odolnost proti pádu a stlačení. To podtrhuje jeho výjimečnou kvalitu provedení a nastavuje tím nové měřítko v oblasti odolnosti chytrých telefonů s působivým 5* hodnocením odolnosti proti pádu.

Voděodolný: Připraven na všechny nenadálé příhody

Odolný design modelu HONOR 200 Smart je dále posílen stupněm krytí IP64, které zajišťuje spolehlivou ochranu proti prachu a stříkající vodě. Ať už se jedná o náhodné polití nebo vystavení nepředvídatelnému počasí, smartphone je navržen tak, aby zvládl živly, a poskytoval uživatelům jistotu v jakémkoli prostředí. HONOR 200 Smart vás podpoří v každodenních fungování a zajistí, že se budete moct věnovat svým běžným činnostem bez obav z neočekávaných událostí. Ať už vás zastihne déšť nebo čelíte běžným nehodám, toto zařízení je vaším spolehlivým parťákem, který odolá všemu, co vás potká.

Výjimečná výdrž a výkon baterie

HONOR 200 Smart je vybaven robustní baterií Super Durable s kapacitou 5 200 mAh, která je navržena tak, aby splňovala požadavky moderních uživatelů. Tato vysokokapacitní baterie nabízí bezstarostné používání po celý den a podporuje až 19 hodin online streamování nebo působivých 55 hodin přehrávání hudby. V nečekaných situacích, kdy je stav nabití baterie kritický, umožňuje úsporný režim HONOR Ultra Power-Saving Mode uživatelům maximálně využít každé poslední procento – i se zbývajícími pouhými 2 % baterie mohou uživatelé uskutečnit 60 minut nepřetržitých hovorů. Obava z vybití je minulostí díky 35W technologii HONOR SuperCharge, která rychle nabíjí baterii pomocí kabelového nabíjení přes USB-C.

Dostatečně velké úložiště pro všechny vaše potřeby

HONOR 200 Smart je vybaven velkorysým 256GB vnitřním úložištěm, které poskytuje dostatek prostoru pro roky cenných vzpomínek. Kromě této vysoké úložné kapacity je telefon vybaven inovativní technologií HONOR RAM Turbo, která efektivně poskytuje ekvivalent 8GB RAM (4 GB fyzické + 4 GB virtuální). Díky tomu je zajištěn plynulý výkon i při dlouhodobém používání, což uživatelům umožňuje vykonávat bez námahy více úkolů najednou a snadno přepínat mezi aplikacemi.

AI Ultra-clear fotoaparát s 50MP hlavním fotoaparátem

HONOR 200 Smart posouvá mobilní focení na novou úroveň díky propracovanému 50MP systému fotoaparátu. Tato špičková sestava je navržena tak, aby zachytila nejcennější životní okamžiky s výjimečnou čistotou a detaily. Srdcem systému je výkonný 50MP hlavní fotoaparát, který poskytuje ohromující kvalitu obrazu v široké škále fotografických scénářů.

Pohlcující displej s vylepšeným vizuálním zážitkem

HONOR 200 Smart je vybaven velkým 6,8palcovým displejem, který díky působivému poměru obrazovky k tělu 91,3 % nabízí pohlcující zážitek ze sledování. Displej podporuje 16,7 milionů barev a může se pochlubit ostrým rozlišením 2412 × 1080, které zajišťuje živý a detailní obraz. S plynulou obnovovací frekvencí 120 Hz si uživatelé užijí hladké procházení a rychlé reakce napříč všemi aplikacemi. HONOR klade důraz na pohodlí uživatelů, což dokládá i certifikace TÜV Rheinland Low Blue Light, která potvrzuje, že tento smartphone snižuje namáhání očí při dlouhodobém používání. Kombinace velkého, vysoce kvalitního displeje s pokročilou ochranou očí dělá z chytrého telefonu HONOR 200 Smart ideální zařízení pro produktivitu i zábavu, to vše v elegantním provedení o rozměrech 166,9 mm × 76,8 mm × 8,09 mm a hmotnosti pouhých 191 g.

Cena a dostupnost

HONOR 200 Smart je dostupný v černém a zeleném barevném provedení. Od 1. 10.  2024 je HONOR 200 Smart k dostání u vybraných operátorů, později i u dalších prodejců, za doporučenou cenu 4 990 Kč.

###

Další informace o značce HONOR najdete na oficiálních webových stránkách: www.honor.com/cz.

O značce HONOR

Společnost HONOR je předním světovým dodavatelem chytrých zařízení. Jejím cílem je stát se globální ikonickou technologickou značkou a prostřednictvím svých výkonných produktů a služeb vytvářet nový inteligentní svět pro každého. Neochvějně se zaměřuje na výzkum a vývoj a snaží se vyvíjet technologie, které lidem po celém světě umožňují jít dál a dávají jim svobodu dosáhnout a udělat víc. HONOR nabízí řadu vysoce kvalitních chytrých telefonů, tabletů, notebooků a nositelných zařízení, které vyhovují každému rozpočtu, a díky svému portfoliu inovativních, prémiových a spolehlivých produktů umožňuje lidem stát se lepší verzí sebe samých.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK