DYSON představil sluchátka na fashion show VIVIENNE WESTWOOD

Společnost Dyson se spojila se s ikonickým britským módním domem Vivienne Westwood, aby podpořila přehlídku Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood Spring Summer 2025 na náměstí Place de la République v Paříži.

Nejnovější kolekce Vivienne Westwood, jedna z nejočekávanějších přehlídek sezóny, zaujala publikum nebojácnou směsicí odvážné estetiky a rebelského ducha. Kolekce, kterou vymyslel kreativní ředitel Andreas Kronthaler, se zaměřila na ultra ženskou dámskou módu, elegantní tím nejklasičtějším způsobem. Móda je o kráse a radosti, spojuje nás navzájem, což je důležité pro svět, ve kterém žijeme.

Na přehlídkovém mole se objevila sluchátka Dyson OnTrac™️. Byla stylizována do 4 klíčových módních stylů. Sluchátka Dyson OnTrac™️ jsou nejlepší zvukovou inovací a technickou novinkou ve své třídě.„Společnost Dyson byla vždy nadšená pro design a inženýrství. Naše spolupráce s Vivienne Westwood je toho dokonalým odrazem. Jak naše sluchátka Dyson OnTrac™, tak fén Dyson Supersonic r™ Professional jsou zkonstruovány tak, aby poskytovaly vysoký výkon bez kompromisů v oblasti designu, říká Jake Dyson, hlavní inženýr společnosti Dyson. Spolupráce s vizionářským domem, jako je Vivienne Westwood byla vzrušující příležitostí ukázat, jak se technologie může hladce propojit s módou na světové scéně. K vytvoření účesů na přehlídkovém mole byl použit profesionální fén a v souladu s kolekcí se renomovaný kadeřník Sam McKnight rozhodl pro účes inspirovaný „snímky inspirovanými Sloane Rangerovou z 80. Let“. 

„Tento typ účesů je retro vzpomínkou na skvělá 80-tá léta. Jako inspirace posloužila spousta snímků Sloane Ranger & princezna Diana. Vlasy jsme vyfoukali, abychom vytvořili objem vpředu, učesali je na stranu a sepnuli. Objem jsme vyfoukali pomocí profi fénu Supersonic r™️ a spreje pro objem u kořínků. Zadní část vlasů zůstala zcela přirozená, protože se inspirujeme 80. lety, ale děláme to moderním způsobem“, dodal hairstylist Sam McKnight. 

Tipy kadeřníka, jak si vytvořit hvězdný účes z přehlídkového mola?

  1. ke kořínkům aplikujte produkt na objem
  2. vyfénujte vlasy fénem, nejlépe takovým, který šetří pokožku hlavy a vlasy, má třeba senzory regulaci teploty vzduchu. 
  3. fénujte vlasy malým kulatým kartáčem pro vytvoření objemu a nadzvednutí kořínků. Zvedejte vlasy zleva doprava, aby vlasy zůstaly na pravé straně.Po vyfénování každé sekce natočte vlasy na natáčky na suchý zip 
  4. před natočením na natáčky naneste ještě vlasový produkt většinou ve formě spreje, který vlasy tepelně ochrání, dodá jim lesk a dlouhotrvající fixaci. 
  5. po vychladnutí vlasů natáčky opatrně sundejte a vlasy pročešte. Účes je hotov!