Podzim s přírodní kosmetikou: Udržujte své tělo krásné a zdravé

Praha, 2. října 2024 – Podzim je ideálním obdobím, kdy můžete svému tělu dopřát péči, kterou si zaslouží. Vaše pokožka ocení výživu z přírodních ingrediencí, které ji ochrání před nástrahami chladnějšího počasí. V drogerii Hebe najdete širokou nabídku přírodních produktů pro každý typ pleti, díky kterým bude vaše pleť zářit po celý podzim.

Vyhněte se silikonům, parabenům a umělým parfemacím – sáhněte po síle přírody v podobě bylinných extraktů a kvalitních rostlinných olejů. Když do své péče o pleť zapojíte přírodní kosmetiku, vaše pleť bude pevnější, pružnější a hebká na dotek. Produkty s biofermenty, které vznikají fermentací enzymů, pomohou vyhladit povrch pleti, sjednotit její tón a zmírnit podráždění. Pro mastnou pleť je ideální jojobový olej – rychle se vstřebává, reguluje přebytečný maz a dodá hydrataci. Na suchou a drsnou pleť pak zvolte kosmetiku s mandlovým olejem, jehož vitaminy A a E se postarají o hloubkovou výživu a regeneraci.

Vlasy, koruna krásy

Při péči o vlasy nezapomínejte na přípravky s minimem syntetických složek. Kromě šamponu se vyplatí do své rutiny zařadit i kondicionéry, masky a speciální kúry, které vašim vlasům dodají sílu a oslnivý lesk. Skvělou volbou jsou produkty s výtažky z ovsa, jejichž proteiny zlepšují strukturu vlasů a dodávají jim objem. Pro suché vlasy je ideální lněný olej, bohatý na omega-3 mastné kyseliny, který hydratuje a zlepšuje pružnost, čímž předchází lámání a třepení konečků. Pro podporu růstu vlasů a posílení vlasových folikulů zkuste kosmetiku s ženšenem, který stimuluje vlasové kořínky a podporuje jejich zdravý růst.

Přírodní s Hebe

Drogerie Hebe nabízí přípravky na pleť a vlasy z vysoce kvalitních rostlinných produktů. Micelární vody s aloe, hydratační krémy s biopeptidy nebo ovocné šampony – stačí si jen vybrat. Na webových stránkách www.hebe.com/cz a v mobilní aplikaci najdete stovky přírodních kosmetických produktů, díky kterým budou vaše pleť a vlasy nejen krásné, ale také zdravé. Doprava zdarma při nákupu produktů nad 120 Kč.

Hagi

čisticí pěna na obličej, 150 ml, 136 Kč

Pěna jemně, ale účinně čistí obličej od neviditelných zbytků make-upu a dalších nečistot. Produkt je určen pro všechny typy pleti, zejména suchou, hyperaktivní a normální pleť.

Yope Skinmally

šampon na vlasy a pokožku hlavy, 250 ml, 153 Kč

Přírodní šampon pro mastnou pokožku hlavy a pro vlasy bez objemu. Vrací vlasům svěžest a lehkost a při pravidelném používání podporuje zdravý růst vlasů, které udrží déle svěží. 

 

O společnosti Hebe  

Společnost Jerónimo Martins je vlastníkem sítě drogerií Hebe. V roce 2011 se skupina rozhodla otevřít první obchod pod značkou Hebe v Polsku. Nyní má Hebe v Polsku více než 300 kamenných prodejen. Spuštěním online obchodu vstoupila značka Hebe v listopadu 2022 také do České republiky, o rok později otevřela v Praze první kamenné prodejny. Hebe.com/cz nabízí více než 20 000 kosmetických produktů různých značek. Cílem Hebe je uspokojit potřeby žen a mužů v oblasti krásy a zdraví na jednom místě, a za atraktivní ceny.