Pražský tým bpv BRAUN PARTNERS posiluje o advokáta Františka Čecha

1. října 2024 rozšířil řady odborníků kanceláře bpv BRAUN PARTNERS advokát Mgr. František Čech, LL.M., který se ve své praxi specializuje zejména na pojišťovnictví, spory, insolvenční právo, korporátní právo a nemovitostní právo.

František je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy (Mgr.) a King’s College London (LL.M. – Master of Laws in International Corporate and Commercial Law). Je členem České advokátní komory.

Před příchodem do bpv vedl František více než deset let vlastní praxi. Své předchozí zkušenosti získal v renomované pražské advokátní kanceláři a také na stáži v mezinárodní advokátní kanceláři v Londýně.
Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 45 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.