Raiffeisenbank přináší nejširší paletu mobilních plateb na český trh. Čtyři nové služby umožní platit náramkem i prstenem

Praha 2. října 2024 – Jako druhá banka v Česku nabízí Raiffeisenbank kromě zavedených druhů transakcí také platby pro další nositelná zařízení. Nově je spouští pro Mastercard karty a operační systém Android. Dohromady se stávajícími způsoby placení nabízí nejširší výběr možností ze všech bank.

Nové platební služby Raiffeisenbank zahrnují Niceboy Pay, Zepp Pay, Xiaomi Pay a SwatchPAY! Díky tomu se Raiffeisenbank stává druhou bankou v Česku, která všechny tyto moderní platební možnosti poskytuje. Zákazníci i nadále mohou využívat populární platby prostřednictvím chytrých telefonů a hodinek ze systémů podporujících Apple Pay, Google Pay, RaiPay a Garmin Pay.

Jedna ze čtyř nových možností placení, služba Niceboy Pay, umožňuje pohodlné platby prostřednictvím prstenu Niceboy One nebo náramku Niceboy One Infinity. Do těchto módních doplňků si uživatel jednoduše nahraje digitální podobu své karty. Na stejném principu fungují i hodinky Swatch, které k platbám využívají službu SwatchPAY! Díky Raiffeisenbank také novou metodou zaplatí majitelé hodinek Amazfit a Xiaomi a fitness náramků Mi Band, které podporují služby Zepp Pay či Xiaomi Pay. 

„Z rozšíření nabídky platebních služeb jsme nadšení. Zákazníkům chceme nabídnout ještě větší flexibilitu, pohodlí a bezpečnost. Mobilní platby jsou budoucností finančních transakcí a my se snažíme být v čele těchto inovací. Jejich využití je ideální například při sportu nebo návštěvě divadla. Věříme, že tyto inovace podpoří adopci moderních platebních technologií v každodenním životě,“ říká ředitel depozitních produktů Raiffeisenbank Roman Přeučil.

Aktuálně je balíček čtyř nových platebních možností funkční pro systém Android, výhledově se chystá rozšíření i pro iOS. Do nositelných zařízení lze přidat Mastercard kreditní i debetní kartu. Podrobnější informace jsou k dispozici na tomto odkaze

V rámci RB Clubu si klienti Raiffeisenbank mohou u některých z partnerů pořídit daná zařízení se slevou. Raiffeisenbank navíc na svých sociálních sítích spouští soutěž o šestnáct nositelných zařízení s podporou nových platebních metod.

 

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.
Raiffeisenbank působí na českém bankovním trhu od roku 1993 a patří mezi největší banky na tuzemském trhu. Je českou bankou s rakouským vlastníkem. Sídlo banky je v České republice, řídí se pravidly podnikání nastavenými Českou národní bankou a je jednou z pěti tzv. „systémově významných bank”, na které jsou Českou národní bankou kladeny nejvyšší požadavky na finanční sílu a stabilitu. Podnikání české Raiffeisenbank se odehrává v České republice, případně v EU.