SAP divizi v Ness Czech řídí nově Andrea Hepnerová

Praha, 3. října 2024: Ness Czech, jeden z největších českých poskytovatelů IT služeb a přední český systémový integrátor, přivítal na pozici ředitelky SAP divize Andreu Hepnerovou. Ta se dlouhodobě zaměřuje na digitální transformaci korporací a zlepšování firemních procesů. Dříve působila na různých lokálních i globálních SAP pozicích, jako konzultantka SAP, manažerka a ředitelka, i VP HR pro prodej řešení SAP SuccessFactors. V posledních letech pomáhala firmám v zahraničí optimalizovat jejich korporátní procesy zejména v oblastech IT a HR.

Andrea do Nessu přináší zkušenosti z IT sektoru, bankovnictví, automotive a consultingu. S řešeními SAP má mnohaleté zkušenosti, které hodlá zúročit nejen u našich stávajících zákazníků, ale i ve prospěch nových projektů a příležitostí,“ říká Martin Silvička, generální ředitel Ness Czech.

Během své kariéry získala Andrea Hepnerová pověst odbornice na budování a vedení globálních center sdílených a digitálních služeb pro velké korporace, včetně SAP, kde byla oceněna cenou SAP za inovaci v oblasti lidských zdrojů. Je zastánkyní neurodiverzity a inkluze, v SAP v České republice se zasloužila o zahájení programu Autism at Work, který otevírá dveře pro větší zapojení lidí s poruchou autistického spektra do pracovního prostředí.

Momentálně pracuji na SAP strategii pro Ness Czech, která bude růstová a rozvojová. Vnímám, že potřebujeme posílit a stabilizovat tým a předpokládám také rozvoj spolupráce s Ness Digital Engineering. Především pak na zahraničních projektech, kde chceme zákazníkům pomáhat s jejich digitální transformací. Kromě implementací SAP, je síla Nessu hlavně v systémové integraci a schopnosti dalšího vývoje softwaru dle potřeb zákazníků. A na těchto možnostech budeme stavět i v budoucnu,“ shrnuje svou vizi Andrea Hepnerová, nová ředitelka SAP divize v Ness Czech.

O společnostech Ness Czech a Ness Digital Engineering

Ness Czech, přední český systémový integrátor a součást mezinárodní skupiny Ness Digital Engineering, patří mezi největší poskytovatele IT služeb v České republice. Od roku 1993 se profiluje jako průkopník v zavádění nových technologií a softwarových produktů. Mezi nejvýznamnější zákazníky patří například O2 Czech Republic, Komerční banka a ČÚZK. Ness Czech má pobočky v Praze, Brně a Ostravě, zaměstnává přes 270 lidí a její roční obrat činí přes 993 milionů korun. 

Ness Digital Engineering je globální poskytovatel komplexních řešení a služeb v oblasti informačních technologií. NDE působí v Severní Americe, Evropě, na Blízkém východě a v Asii. Zaměstnává přes 4 500 lidí a spravuje 11 inovačních center.