Huawei Watch GT 5 Pro dokazují, že chytré hodinky mohou být zároveň stylové i odolné

Praha, 7. října 2024 – Stále více výrobců chytrých hodinek klade důraz i na jejich design a uvádí na trh modely, které nejdou na první pohled od tradičních hodinek rozeznat. S touto vizí přišla i společnost Huawei, když poprvé uvedla své chytré hodinky řady GT propojující design a technologii, a stala se lídrem v této oblasti. Teď přichází s novou aktualizovanou řadou Huawei Watch GT 5 kterou na trh uvedli pod designovou filosofií „Fashion Edge“. Řada kombinuje stylový vzhled, moderní technologie a prémiové materiály, díky kterým je odolnost hodinek vyšší než kdy dříve.

Odolné vůči každodenním aktivitám i extrémním sportům

Ať už nosíte hodinky spíše jako módní doplněk, nebo je používáte jako chytrého asistenta při sportu, určitě oceníte jejich odolnost. Každý uživatel potřebuje hodinky, které zvládnou každodenní nošení, ale vydrží i náročné podmínky při outdoorových aktivitách nebo vodních sportech. Huawei Watch GT 5 Pro jsou vyrobeny z titanové slitiny letecké kvality a nanokrystalické keramiky, což zaručuje odolnost proti oděru, vodě i korozi. Hodinky se proto dokáží vypořádat s jakýmikoli podmínkami, kterým budou vystaveny, bez ohledu na váš životní styl. Díky své odolné konstrukci a stylovému provedení se stanou vaším univerzálním parťákem při sportu i módním doplňkem na společenské akce.

Dalším bonusem pro fanoušky extrémních sportů, zejména freedivingu, jsou schopnosti hodinek odolat i podmořskému prostředí. Huawei Watch GT 5 Pro zůstanou vodotěsnými až 40 metrů pod hladinou a v testech potápěčského vybavení získaly certifikaci podle normy EN13319.

Moderní zpracování s vizuálem tradičních hodinek

Hodinky Huawei Watch GT 5 Pro přicházejí na trh ve dvou hlavních designech. Prvním je masivnější osmiúhelníkový a druhým jemnější, inspirovaný luxusními šperky. Společnost Huawei tak novinkou Watch GT 5 Pro oživuje některé z hodinářských tradičních technik a naskakuje tak na vlnu trendu, ve kterém se do módy vrací vzhled tradičních hodinek.

Huawei Watch GT 5 Pro jsou dostupné ve dvou velikostech. Dámy potěší minimalističtější a elegantnější 42mm verze s 1,32palcovým displejem a zlato-stříbrným rámečkem.  Pro pány je pak vhodnější masivnější 46mm varianta s geometrickým designem s výraznými konturami a hladkými hranami. Díky jejich kovovému vzhledu ve tvaru diamantu působí více sportovním dojmem. 

Změna stylu snadno a rychle s pohodlným mechanismem EasyFit 3.0

Sportovní nebo elegantní – ať už je váš styl jakýkoli, vzhled svých chytrých hodinek mu snadno přizpůsobíte. Na vybranou máte z několika provedení řemínků, které můžete libovolně měnit a dosáhnout tak jiného stylu každý den. Vybírat můžete jak z elegantních řemínků na bázi keramiky a titanu, tak z řemínků z fluoroelastomeru. Ty jsou navrženy tak, aby stále odpovídaly vzhledu a pocitu z prémiového materiálu, ale zároveň byly odolné vůči potu a vhodné pro sportovní aktivity všeho druhu. 

Aby výměna řemínků byla co nejjednodušší, vytvořila společnost Huawei systém EasyFit 3.0. Jedním stisknutím tak uživatel řemínek svých chytrých hodinek rychle uvolní a vymění. Keramický řemínek hodinek Watch GT 5 Pro 42 mm je navíc prvním řemínkem tohoto typu v odvětví chytrých hodinek, u kterého se články uvolňují rychleji, čímž se uživatelé zbavili obtíží s rozebíráním jednotlivých článků řemínku jeden po druhém. Nezáleží tedy jestli zvolíte společenský outfit nebo sportovní oblečení, své chytré hodinky Watch GT 5 Pro mu zvládnete pohodlně přizpůsobit.

Cena se liší dle barevných variant řemínků a startuje na sumě 9 499 Kč. Hodinky je možné zakoupit na oficiálním e-shopu Huawei nebo u prodejce Alza. Jako dárek k nim navíc získáte sluchátka FreeBuds 5i a při zadání kódu AGT5STRAPOFF dostanete další řemínek zdarma. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.