KiK spustil nový e-shop: Široký výběr zboží za příznivé ceny dostupný online 24/7

Praha, 7. října 2024 – Bohatý sortiment pánské, dámské a dětské módy, hračky, potřeby pro domácí mazlíčky nebo praktické doplňky do domácnosti a na zahradu. To vše teď najdou zákazíci KiK také na novém e-shopu www.kik.cz. Kvalitní zboží za velmi příznivé ceny si tak mohou lidé nově vybírat pohodlně a odkudkoliv.  

„Naším cílem je propojit naše kamenné prodejny s online obchodem tak, abychom našim zákazníkům nakupování ještě více usnadnili. Zároveň máme radost, že se nám e-shop podařilo spustit před Vánoci. Věříme, že naši zákazníci ocení možnost nakupovat v KiK dárky pro své blízké také z pohodlí domova, uvedl Martin Šatný, jednatel společnosti KiK v Česku a na Slovensku.

Česká verze e-shopu tak rozšíří síť online obchodů společnosti KiK, kterou zákazníci mohou využívat například v Německu, Rakousku, Polsku nebo také nově v Nizozemí.

Vedle dlouho očekávané expanze v online prostoru KiK rozšiřuje také svou síť kamenných prodejen. V Česku do konce roku 2024 plánuje otevřít nové prodejny v Karlových Varech, Třebíči a Jindřichově Hradci. Na Slovensku se pak chystá otevřít novou prodejnu v Banské Bystrici. 

„Svou přítomnost chceme posílit jednak v nově vznikajících retail parcích, ale také v klasických nákupních centrech, což nám umožňuje být našim zákazníkům ještě blíže,” dodal Martin Šatný. 

KiK v současné době provozuje 242 kamenných prodejen v Česku a 109 na Slovensku. 

O společnosti

 

Společnost KiK Textil a Non-Food je zavedený prodejce dostupného textilu a zboží z kategorie dárkových předmětů, domácího textilu, doplňků, hraček, kancelářských a psacích potřeb. Kvalitní a přitom dostupný textil je hlavním pilířem nabídky společnosti KiK a představuje cca 70% celého sortimentu značky.