Představujeme klávesnici POP Icon Keys – spojení stylu a inovací pro maximální produktivitu

Nová klávesnice nabízí nevšední styl, pohodlné psaní, přizpůsobitelnost funkcí i větší zábavu na pracovištích moderních profesionálů

Praha 8. října 2024 – Společnost Logitech přichází s inovativní a atraktivní klávesnicí POP Icon Keys, která podporuje sebeprezentaci a produktivitu uživatelů. Klávesnice POP Icon Keys personalizuje pracovní prostor díky odvážnému designu a vlastnostem, které kombinují styl s jedinečnou funkčností. 

„Společnost Logitech se snaží, abyste mohli mít na svém pracovišti styl a design, který se vám líbí, aniž byste museli dělat kompromisy v produktivitě a pohodlí,“ říká Art O’Gnimh, generální manažer divize produktů pro individuální pracoviště společnosti Logitech. „Na klávesnicích POP Icon Keys s pečlivě propracovaným unikátním designem se nejen skvěle píše, ale nabízejí i chytré vychytávky pro vyšší produktivitu.“

Tvarované klávesy POP Icon Keys s nízkým profilem umožňují přesné a tiché psaní, na které si okamžitě zvyknete. Svěží barvy, transparentní povrchová úprava a elegantní silueta klávesnice zpříjemní vaše pracovní podmínky na libovolném místě.

Díky čtyřem přizpůsobitelným akčním klávesám Life-Hack a bezplatné aplikaci Logi Options+ budete šetřit čas a pracovat chytřeji. Můžete například lehce přecházet z režimu práce do režimu zábava a jediným stisknutím klávesy aktivovat sadu funkcí k zvýšení produktivity, vyvolat oblíbené aplikace sociálních médií, hudbu a video nebo spustit preferované nástroje umělé inteligence, včetně Logi AI Prompt Builder. Klávesnice POP Icon Keys nabízí také všechny běžně používané jednodotykové klávesové zkratky, například pro ztlumení zvuku, emoji nebo snímek obrazovky, které lze snadno zpřístupnit a přizpůsobit pomocí bezplatné aplikace Logi Options+ tak, aby vyhovovaly vašim individuálním potřebám. Klávesnice umí fungovat s více operačními systémy a zařízeními a umožňuje snadno ovládat až tři různé počítače, telefony nebo tablety přepínané stisknutím jediné klávesy. Výdrž baterie klávesnice je až 36 měsíců, což zajišťuje dlouhodobou spolehlivost a nepřetržitou produktivitu.

Sada POP Icon Combo přidává ke klávesnici POP Icon Keys ještě myš POP Mouse, která je vybavena kolečkem SmartWheel k přesné navigaci a technologií Silent Touch k potlačení 90 % obvyklého hluku při kliknutí. Myš POP Mouse je dokonalým doplňkem klávesnice a má dvě akční tlačítka, jejichž funkce lze přizpůsobit pomocí aplikace Logi Options+ a jednoduše přepínat mezi pracovním a odpočinkovým režimem. Tuto moderní, kompaktní a ergonomicky tvarovanou myš můžete používat k ovládání až tří zařízení a díky výdrži baterie až 24 měsíců s ní pracovat mnohem déle, než je obvyklé.

S klávesnicí POP Icon Keys a myší POP Mouse, které jsou výsledkem skloubení stylu, designu a inovací, můžete přeměnit každé pracoviště v kreativní a produktivní prostor a zažívat budoucnost personalizace a efektivity.

Důraz na udržitelnost

S klávesnicí POP Icon Keys a myší POP Mouse můžou uživatelé nejen vylepšit styl a produktivitu svého pracoviště, ale zároveň mít i dobrý pocit, že jsme tyto produkty navrhli s ohledem na udržitelnost. Klávesnice POP Icon Keys a myš POP Mouse mají plastové díly obsahující recyklovaný plast, jehož podíl se v závislosti na barevné variantě pohybuje mezi 37 % až 70 %. To zvyšuje cirkulárnost výroby a snižuje uhlíkovou stopu produktů. K tomu přispívají i papírové obaly pocházející z lesů s certifikací FSC™ a dalších kontrolovaných zdrojů.

Dostupnost a ceny

Klávesnice POP Icon Keys bude v České republice dostupná u vybraných partnerů (Alza, T.S.BOHEMIA, Datart, FAST a Smarty) v barevných variantách růžová/krémová, oranžová/krémová, grafitová/zelená, lila/krémová a grafitová/krémová od října 2024, a to za 1 499 Kč, myš POP Mouse za 749 Kč. Sada POP Icon Keys Combo se bude prodávat exkluzívně na Alza.cz za 1 999 Kč. Tyto produkty lze také dobře kombinovat s podložkou Logitech Desk Mat, a získat tak kompletní stolní sadu vhodnou do každého prostředí.

Aplikaci Logi Options+ si můžete stáhnout zdarma na logi.com/optionsplus.