Lundegaard se stává Advanced partnerem Red Hat

Praha, 9. října 2024 Konzultačně-technologická společnost Lundegaard se stává Advanced partnerem společnosti Red Hat, globálního lídra v oblasti enterprise řešení pro open-source nástroje. Navázáním této spolupráce firma potvrzuje své odborné znalosti v modernizaci aplikací, vývoji cloudových řešení a poskytování pokročilých konzultací na platformě Red Hat OpenShift.

Certifikovaný tým Lundegaardu nyní nabízí širokou škálu služeb, včetně dekompozice monolitických aplikací, kontejnerizace mikroslužeb, přípravy strategií a optimalizace CI/CD procesů. Společnost se zaměřuje i na konzultace platformy Red Hat OpenShift, která umožňuje zákazníkům efektivněji spravovat CI/CD procesy a lépe škálovat a řídit své aplikace v cloudových prostředích.

Partnerství s Red Hat posiluje pozici Lundegaardu nejen jako poskytovatele technologických konzultací, ale i jako experta na vývoj cloud native aplikací, jejich migraci a přizpůsobení pro cloudová a hybridní prostředí. Díky této spolupráci má Lundegaard přístup k širšímu spektru technologických výhod a benefitů.

„Střední a velké podniky nebo rychle rostoucí firmy často narážejí na složité technologické výzvy při přechodu do cloudu. Potýkají se s otázkou, jak své aplikace přizpůsobit moderní architektuře, která zvládne vysokou návštěvnost a umožní bezvýpadkovou aktualizaci. Proto také hledají podporu při zjednodušení a automatizaci těchto procesů. Partnerství s Red Hat nám dává možnost nabídnout špičková řešení, usnadňující přechod do hybridního cloudového prostředí a výrazně zrychlují digitální transformaci firem,“ vysvětluje Petr Buchbauer, CEO Lundegaard.

O Lundegaard

Lundegaard je konzultačně-technologická společnost zaměřená na vývoj inovativních softwarových nástrojů. Od roku 1997 nabízí svým klientům komplexní služby, dnes souhrnně označované jako služby digitální transformace: obchodní poradenství, online marketing a koncepční design, vývoj portálů, aplikací a souvisejících digitálních služeb. Aktuálně pomáhá akcelerovat růst firem v Česku i na Slovensku. Mezi jejich klienty patří například Cetin, ČSOB Pojišťovna, PXE, Ayvens, BNB Paribas, PPL, MONETA Money bank, T.S.BOHEMIA a řada dalších.