Nikol Švantnerová: I hodinky mi musí perfektně ladit k outfitu

Praha, 15. října 2024 – Vytříbený vkus, vášeň pro cestování a sport – i těmito slovy by se dala popsat česká modelka Nikol Švantnerová. Do podvědomí lidí se dostala především díky svému vítězství v soutěži Česká Miss v roce 2015. Od té doby je známou tváří nejen v modelingovém průmyslu, ale také populární influencerkou na sociálních sítích, kde se svými sledovateli sdílí příspěvky o módě, fitness a zážitky z cest, na kterých ji často doprovází malá dcerka. Udržet si v hektickém životě zdraví pod kontrolou a zároveň být stále šik, nemusí být vždy snadné. Nikol se však může spolehnout na svého nového chytrého asistenta a stylový módní doplněk v jednom. 

Od soutěže krásy po úspěšnou influencerku

Svou kariéru v modelingu Nikol odstartovala již ve 13 letech a o tři roky později již předváděla pro luxusní značky jako Dolce Gabbana a Dior. Jedním z největších úspěchů pro ni však bylo vítězství v soutěži krásy Česká Miss v roce 2015. Díky tomu se proslavila mezi veřejností a stala se známou tváří českého módního průmyslu. I přes to, že se stále aktivně věnuje modelingu, v módním průmyslu se angažuje i jinak. Je pořadatelkou a hlavní tváří akce Fashion Glam v Olomouci, kde se mimo jiné i sama po přehlídkovém mole projde. 

Dnes je ale převážně populární influencerkou, její instagramový profil čítá více než čtvrt milionu sledujících, se kterými sdílí svůj pestrý a aktivní životní styl, jehož velkou součást tvoří móda a sport. Na jejím profilu tak najdete inspiraci na outfity do města i na trénink. Kromě milovnice módy je Nikol i vyznavačkou zdravého životního stylu, který ale není lehké si v jejím hektickém životě udržet. 

Chytrý parťák i módní doplněk

Velkým pomocníkem, který jí udržuje přehled o povinnostech, trénincích i zdraví, jsou nové chytré hodinky od Huawei – Watch GT 5 Pro. S nimi si může měřit nachozené kroky, zdravotní údaje i její oblíbený běh. Disponují totiž až 100 sportovními režimy, profesionálním měřením zdraví, včetně srdečního tepu, spánku, kyslíku v krvi či dechové frekvence i během sportovních aktivit. Nechybí ani analýza EKG pro rychlá vyšetření srdeční aktivity. A to nejlepší? Díky jejich krásnému designu se hodí k jakémukoli outfitu, který si každý den pečlivě vybírá. 

„Jako žena samozřejmě hodně řeším vzhled. Je pro mě důležité, aby hodinky k mému stylu a outfitu ladily i při sportu. Zároveň se díky mé práci ráda obléknu elegantně a tenisky vyměním za podpatky,“ vysvětluje modelka. 

Novinka Huawei Watch GT 5 Pro je vyrobena z nanokrystalické keramiky, díky čemuž jsou také odolné proti oděru, vodě a korozi. Jejich design je inspirovaným luxusními šperky, což z nich dělá univerzálního parťáka, kterého přizpůsobíte jak svému vkusu, tak i sportovním aktivitám. I z toho důvodu nedá Nikol na nové smartwatch dopustit a staly se jejím každodenním asistentem na zápěstí.

Sportovní i elegantní 

Kromě designu Nikol oceňuje také možnost úpravy podle outfitu a příležitosti. Díky jednoduše sundavacím řemínkům je lze rychle vyměnit a docílit tak nového vzhledu hodinek každý den. Proto pokud se vydá běhat nebo do posilovny, skvěle jí poslouží gumový řemínek. Ten je odolný vůči potu, ale zároveň stále stylový.

„Nejvíce jsem si oblíbila výběr ciferníků a možnost výměny řemínků podle příležitosti. Když si chci obléknou více sportovní outfit, sáhnu po gumovém řemínku. Pokud chci vypadat více elegantně, vyměním ho za jiný,“ komentuje modelka vzhled Huawei Watch GT 5 Pro.

Právě díky široké nabídce ciferníků si Watch GT 5 Pro vyladíte opravdu do posledního detailu. V nabídce je 13 nových ciferníků, od jednodušších po extravagantní designy. Pro náročnější uživatele, kterým by tato nabídka nestačila, je tu Watch Face Marketplace. Ten nabízí databázi 50 000 ciferníků, které si do svých hodinek snadno nainstalujete. 

Huawei Watch GT 5 Pro poskytuje svým uživatelkám široké možnosti přizpůsobení dle jejich vkusu, nálady či příležitosti. Stejně jako pro Nikol, budou i pro ostatní stylovým doplňkem, který nebudete chtít sundat z ruky. Hodinky je možné zakoupit na oficiálním e-shopu Huawei nebo u prodejce Alza. Cena se liší dle barevných variant řemínků a startuje na 9 499 Kč. Jako dárek k nim navíc získáte sluchátka FreeBuds 5i a při zadání kódu AGT5STRAPOFF dostanete další řemínek zdarma. 

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/ 

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu