Podzimní harmonie – vytvořte si útulný a zdravý domov s FeelEco

Praha 15. října 2024 – S příchodem podzimu nás příroda vybízí ke klidu a zpomalení. Jakmile se dny zkracují a venku začne foukat chladný vítr, je čas zahalit se do měkkých dek, zapálit svíčky a nasát atmosféru teplého domova. Vzduch je prosycený vůní skořice a spadaného listí, a my se těšíme na klidné večery strávené s rodinou, kde se každý okamžik stává malým svátkem. Abychom si užili podzimní hygge naplno, potřebujeme domov, který je útulný a zároveň čistý a zdravý. S přípravky FeelEco, který je odborníkem na přírodní drogerii, snadno dosáhnete dokonalé harmonie.

Čisté prádlo bez kompromisů

Prací gel White i Prací gel Color obsahují 97% podíl přírodního původu, jsou maximálně účinné v péči o bílé či barevné prádlo i při nižších teplotách, což je ideální pro podzimní úklid, kdy chceme šetřit energii. Navíc nedráždí pokožku. Po každém praní se můžete těšit na čisté prádlo s jemnou vůní, která namísto silných alergenních parfémů voní po svěží čistotě a nedráždí tak čichové buňky.

Místo silných a dlouhotrvajících parfémů, které byly díky svým vlastnostem nedávno zařazeny mezi mikroplasty, doporučujeme dát přednost produktům, jejichž složení je tvořeno vysokým podílem složek přírodního původu a s parfemací vybranou s ohledem na zdraví. I když parfémy mohou lahodit vašim smyslům, jsou často zdrojem velkého množství alergenů,“ uvádí Radek Marták, ředitel výzkumu a vývoje FeelEco. Zároveň doplňuje, že účinnost a ekologickou šetrnost přípravků FeelEco potvrzuje mezinárodní certifikace EU Ecolabel, kterou značka získala jako první v České republice již v roce 2010. 

Hebkost a vůně, které si zamilujete

Pokud jste milovníci voňavého a měkkého prádla, pak doporučujeme FeelEco Aviváž s vůní bavlny, která dodá vašim dekám a povlečení tu pravou hebkost, kterou si během chladných podzimních večerů tolik oblíbíte. Díky přírodnímu složení je aviváž šetrná k vašemu oblečení i k přírodě. Po vyprání vás okouzlí měkkost textilií a jemná vůně, která navodí atmosféru útulného domova a zároveň nedráždí pokožku ani dýchací cesty. Užívejte si příjemné chvíle, kdy se zachumláte do měkkoučké deky, sledujete praskající plameny v krbu a nasloucháte šumění podzimního deště za oknem. 

Aviváže FeelEco mají na rozdíl od jiných značek jemnou přírodní vůni a obsahují tím pádem také minimum alergenů. Potěší vás výborný antistatický a změkčující efekt, a také nižší dávkování, než je obvyklé, které je šetrné i k vaší peněžence,“ doplňuje Radek Marták

Pokud hledáte aviváž bez parfemace, pak zvolte aviváž z řady FeelEco Baby, potěší vás 97% podíl přírodního původu, a především žádné parfémy, konzervanty ani alergeny, které by mohly dráždit i velmi citlivou pokožku. Aviváž je tak vhodná pro praní prádla od kojenců až po dospělé s citlivou pokožkou. Očekávat můžete pouze vůni čistých surovin a po vyprání jen vůni čistého prádla. 

Zářivě čisté nádobí pro rodinné chvíle

Když se sejde rodina u společné večeře, chcete, aby vaše nádobí zářilo čistotou. FeelEco Tablety do myčky All-in-one dokážou účinně umýt i silně znečištěné nádobí, a to i při nízkých teplotách, což šetří energii a zároveň chrání vaše nádobí. Představte si, jak po vydatné večeři odpočíváte, zatímco se z myčky ozývá jemné šumění, a vy víte, že se můžete věnovat rodinným hrám nebo povídání, aniž byste se museli obávat hromady špinavého nádobí.

FeelEco Tablety do myčky All-in-one zajistí čisté a lesklé nádobí už od prvního mytí, bez předmývání   a s úsporou vody a energie. Jistě oceníte, že při otevření myčky vás nezahalí nepříjemný zápach. Tablety nezanechají na nádobí odér, neobsahují konzervanty, fosfonáty, ani parfémy. Jsou baleny do praktické voděrozpustné fólie a není tedy nutné je před použitím vybalovat. Jsou vhodné pro EKO programy, perfektně myjí již při teplotě vody 50° C. 

Nádherně lesklé sklenice a pohárky

Pokud jste zvyklí používat myčku, vyzkoušejte přírodní FeelEco Leštidlo do myčky, které zajistí, že vaše sklenice, talíře a příbory budou bez jediné šmouhy a zářit jako nové. Leštidlo je 100% přírodní produkt, jemně oplachuje nádobí a odstraňuje z nádobí zbylé kapky a účinně ho leští. Obsahuje vybrané přírodní složky, které se rychle rozkládají v přírodě a nezatěžují životní prostředí. Vytvořte si doma atmosféru, kde se každý detail postará o to, abyste se cítili jako v útulném hnízdečku.