Britský bestsellerista Tim Weaver v České republice!

  • Weaver píše krimi trhillery ve stylu Joa Nesbøho, Michaela Connellyho a Jefferyho Deavera.
  • Autorovy romány se pravidelně umisťují na předních místech v žebříčcích bestsellerů.
  • Mystery Press vydá příští rok další krimi thriller s Davidem Rakerem s názvem Ztracená rodina.

Britský spisovatel Tim Weaver má na kontě již patnáct špičkových krimi thrillerů v hlavní roli s Davidem Rakerem, specialistou na pátrání po pohřešovaných osobách. Autorův český nakladatel Mystery Press jich zatím vydal čtrnáct a na začátek příštího roku chystá nejnovější: Ztracenou rodinu.

Britský bestsellerista Tim Weaver navštíví Prahu a Brno!

Po letech čekání město Brno představí velkolepou literární událost, která nadchne každého milovníka knih. První ročník prodejního knižního veletrhu Kniha Brno se uskuteční 1. – 3. 11. 2024 na brněnském Výstavišti, v Kongresovém pavilonu E. Tim Weaver bude v rámci této prestižní akce hostem hned několika programů:

V sobotu 2. 11. 2024 od 15:00 Tim Weaver prozradí, jak se píše bestseller. 

https://www.facebook.com/events/1080153630451397/

V neděli 3. 11. 2024 od 13:00 proběhne s autorem beseda na téma „Bez těla není zločin“. 

https://www.facebook.com/events/819021363771537/

Po víkendu se Tim Weaver přesune do Prahy. V úterý 5. 11. 2024 od 17:00 proběhne beseda a autogramiáda s autorem v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí

https://www.facebook.com/events/896284739134314/

Tim Weaver bude samozřejmě k dispozici i novinářům, a to v pondělí 4. 11. 2024. Zájemci o rozhovor se mohou domluvit buď přes email: tereza.kralova@mysterypress.cz či na telefonu 728 446 461.

Všichni jste srdečně zváni!

Tim Weaver pozval české čtenáře na obě akce v přiloženém videu:

https://www.instagram.com/reel/C-2xTzOMGPj/

Tim Weaver

Bývalý novinář a redaktor řady časopisů. Přestože byla jeho novinářská kariéra úspěšná, rozhodl se psát raději thrillery

V Honu na mrtvého uvedl na scénu soukromého detektiva Davida Rakera, specialistu na hledání pohřešovaných osob, který se následně stal hrdinou celé řady oceňovaných krimi thrillerů. Weaverův čtvrtý a desátý román, Není cesty zpět a Nikdo není doma, byly mimo jiné prezentovány v prestižním britském knižním pořadu Richard and Judy Book Club.

Weaverovy knihy se pravidelně objevují v žebříčku bestsellerů podle Sunday Times a dvě z nich, Žena mého života a Nikdo není doma, se v něm udržely několik týdnů za sebou. Jeho zatím jediným románem mimo sérii s Davidem Rakerem je krimi thriller Ztracené střípky.

Tim Weaver žije s manželkou a dcerou nedaleko Bathu v jihozápadní Anglii. Více o autorovi naleznete na www.timweaverbooks.com