SilentLab – Revoluční řada akustických boxů GEN4

SilentLab s hrdostí představuje revoluční řadu akustických boxů GEN4, které přinášejí nový standard pro moderní pracovní prostředí. Kombinují špičkové technologie, vysoký komfort a design zaměřený na uživatele.

Nová éra kancelářského designu

Řada GEN4 nabízí mnohem víc než jen kvalitní ochranu před hlukem – jedná se 

o komplexní řešení pro zvýšení produktivity, pohody a soustředění v kanceláři. 

Boxy jsou vybaveny pokročilou akustickou izolací, pro-kognitivním osvětlením, které napodobuje přirozené denní světlo, a jsou přizpůsobitelné pro každý interiér. Inovativní ventilační systém zajišťuje tichý a efektivní oběh vzduchu s možností nastavení intenzity podle individuálních potřeb. Uživatelé mohou jednoduše ovládat osvětlení, ventilaci i zvukové pozadí prostřednictvím intuitivního rozhraní 

s přednastavenými režimy pro produktivitu, relaxaci nebo soustředění. To vše umožňuje přizpůsobit si pracovní prostředí tak, aby vyhovovalo konkrétním požadavkům a poskytovalo maximální komfort.

Navrženo pro moderní kanceláře

Modulární design řady GEN4 se bez problémů začlení do jakéhokoli kancelářského prostoru, přičemž poskytuje vynikající akustický výkon a zlepšuje pohodu uživatelů. Řada GEN4 je nástrojem, který promění každé pracoviště a podporuje principy “office landscaping”. Tento přístup vytváří flexibilní a uživatelsky přívětivé prostředí, které optimalizuje akustiku, osvětlení a celkový komfort, čímž podporuje jak individuální soustředění, tak týmovou spolupráci.

Závazek SilentLab k inovacím 

a designu zaměřenému na zákazníka
SilentLab formuje budoucnost kancelářské akustiky již téměř deset let.  Firma je známá svou inovativností a zájmem o co nejvyšší kvalitu. SilentLab pravidelně přináší řešení, která posouvají celý obor. Nově představená vizuální identita společnosti, zahrnující moderní logo a grafický styl, je odrazem jasné orientace 

na zákazníka a snahy vytvářet pracovní prostředí, kde komfort, produktivita 

a pohoda jdou ruku v ruce.

Světová premiéra na veletrhu Orgatec 2024
SilentLab s nadšením představí očekávanou řadu GEN4 na veletrhu Orgatec 

22.-25.10.2024  v Kolíně na Rýnem, kde budou tyto revoluční produkty vystaveny spolu s oblíbenými řadami MICROOFFICE a SPARK. Tento milník v historii SilentLab nastavuje nový standard v oblasti kancelářské akustiky na celosvětové úrovni.

 

Chcete se dozvědět více?
Pro více informací navštivte www.silent-lab.cz nebo kontaktujte 

Markétu Macháčkovou s dotazy ohledně podrobností o inovativních 

výrobcích SilentLab a řadě GEN4.

O společnosti SilentLab:

Česká společnost SilentLab je lídr v oblasti akustických řešení, který mění způsob, jakým jsou vnímána pracovní prostředí. S důrazem na inovace a maximální funkčnost vytváří produkty, které přinášejí klid a soustředění i do těch nejnáročnějších prostor. Jejich komplexní akustické služby zahrnují návrh, výrobu i implementaci unikátních řešení, vždy s ohledem na design a pohodlí uživatelů. SilentLab tak formuje budoucnost kancelářského prostředí a akustiky po celém světě.